Egy este alatt elkártyázta 200 millióját

Szerző: shLétrehozva: 2009. október 30. 19:16
Egy darabig emlékezetes marad a csütörtök este a 23 éves magastétes pókerspecialista, Tom Dwan számára. Az ifjú titán egészen pontosan 1,1 millió(!) dollárt (200 millió forintot) veszített néhány óra leforgása alatt az internetes készpénzes játék során. Az online „durrrr" becenévre hallgató kártyás a mérhetetlen bukás ellenére is 600 ezer dolláros nyerőben van októberben, bár ami az idei esztendejét illeti, közel félmilliós mínuszban áll.


Magas hőfokon pörögnek az események a vezető magastétes online pókert lebonyolító terem asztalain. Néhány héten belül a második döbbenetes 200 milliós nagyságrendű bukásra került sor csütörtökön.

Ahogy az megírtuk, szeptember 20-án Ilari Sahamies alig két óra leforgása alatt veszített ekkora mértékben, most hasonlóan fiatal társa Dwan indult meg a lejtőn elképesztő tempóban.

„Durrrr" és állandó játszótársai, Phil Ivey, Patrik Antonius és Sahamies Pot-Limit Omaháztak, ahol rendre az amerikai zseni húzta a rövidebbet. A kétesélyes partikban a többieknek csapták a lapokat, Dwan pedig néhány óra és 900 parti leforgása alatt azon kapta magát, hogy 1,1 millió dollárt gomboltak le róla riválisai.

A legtöbbet Ivey és Sahamies kaszálta, fejenként 450-450 ezret, de az idei profitlistát toronymagasan vezető Antonius sem panaszkodhat, 200 ezret csalogatott ki a szerencsétlen ellenfele pénztárcájából.

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu