KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PATRIK_ANTONIUS"
Dráma a pókertörténet legdurvább estéjén 2009. november 23. 07:39 Videón a partik! Aki azt gondolta, hogy az online póker valamennyi eddigi rekordját átíró novemberi hónap lezárult, az hatalmasat tévedett. Nyugodtan kijelenthető, szombaton minden idők legnagyobb vérfürdőjét rendezte a vezető magastétes terem asztalainál Patrik Antonius és Phil Ivey, akik 3 millió dollárt gomboltak le a néhány hét alatt a semmiből a csúcsra érő, Isildur1 fedőnevű, még mindig ismeretlen zseniről. A gigászi csatában megszületett az online pókerhistória legnagyobb partija, 1,357 millió dollár (244 millió forint) forgott kockán.
 
Egy este alatt elkártyázta 200 millióját 2009. október 30. 19:16 Egy darabig emlékezetes marad a csütörtök este a 23 éves magastétes pókerspecialista, Tom Dwan számára. Az ifjú titán egészen pontosan 1,1 millió(!) dollárt (200 millió forintot) veszített néhány óra leforgása alatt az internetes készpénzes játék során. Az online „durrrr" becenévre hallgató kártyás a mérhetetlen bukás ellenére is 600 ezer dolláros nyerőben van októberben, bár ami az idei esztendejét illeti, közel félmilliós mínuszban áll.
 
Ez az év legzseniálisabb pókerpartija! 2009. október 17. 13:41 A HÉT LEOSZTÁSA. Videóval, nézd meg az elképesztő leosztást! Valószínűleg az idei esztendő legjobb játékát produkálta a teniszezőből lett pókersztár, Patrik Antonius a napokban a vezető magastétes online oldal egyik készpénzes asztalánál. A finn zseniális megérzéssel szimatolt ki egy óriási blöfföt és tartotta ellenfele, „kingsofcards" all-injét egy hatalmas, 90(!) millió forintra duzzadt kasszánál a létező leggyengébb kézzel, ma- gaslappal (bubi pár az asztalon). Igaza lett.
 
Egy magyar hölgy és a kivert pókerprofik 2009. április 20. 08:26 A vasárnap asztalhoz ülő három magyar közül bravúros teljesítménnyel egyedül Jerney Katalin jutott a második fordulóba az EPT (Európai Pókersorozat) San Remó-i 5,000 eurós NL Hold'em-főversenyén. A minden idők legnagyobb öreg kontinensen rendezett pókertornáján 1,178 indulóból már csak 469-en vannak versenyben, profik egész sora búcsúzott, ám honfitársunk a 235. helyen, átlag körüli 21,300 zsetonnal továbblépett! Vezet a horvát Dragan Galic.
 
Nenad Medics győzött, Tóth Richárd a 67. 2008. június 2. 14:07 A kanadai Nenad Medics sikerével ért véget 10000 dolláros Pot Limit Hold’em világbajnokság, az idei WSOP (World Series of Poker) első tornája a Las Vegas-i Rio All Suite Hotel & Kaszinóban. A győztes több mint 850 ezer dollárral gazdagodott, miután a döntőasztalon 24 leosztás után bizonyult jobbnak az amerikai Andy Blochnál. A magyar színeket képviselő Tóth Richárd kecsegtető helyzetben vágott neki a második napnak, azonban egy rosszul időzített all-in a versenyébe került és végül a 67. helyen végzett.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu