„Kétszer" gyilkolták meg a pókergurut?

Szerző: shLétrehozva: 2009. október 28. 07:36
Továbbra sem találják az egyik legjelentősebb kártyás szakoldal, a Pokerlistings.com alapítója, Andreas Oscarsson gyilkosait. A svédországi Trollhättan városában hat fegyverlövéssel szabályosan kivégzett pókermágnás ügyében az egyik online portál rendkívül furcsa történettel állt elő. A Bluff Europe szerint egy évvel korábban ugyanazon a településen már megöltek egy Andreas Oscarsson névre hallgató személyt, könnyen lehet tévesen.


Mint ahogy azt korábban megírtuk, Oscarssont még augusztus harmadikán szülei lakásában hat lövéssel szabályosan kivégezték. Az emberölés hátterében valószínűleg a szerencsejáték és az abban megforgó komoly pénzekből fakadó tényezők állhatnak. 

A napról napra bővülő információk között akad egy felettébb különös értesülés. A Bluff Europe úgy tudja, még 2008-ban ugyanúgy Trollhättan településen megöltek egy a pókerguru nevével egyező 20 esztendős fiatalembert. Az igencsak érdekes értesülésből több következtetés leszűrhető.

Egyrészt a valódi Oscarsson fejére már régóta vérdíjat tűztek ki bizonyos körök, másrészt a támadók összekeverhették az áldozatot egy másik férfival. Az információt számos internetes portál felhasználta, de a hatóságok részéről hivatalos megerősítést azóta sem nyert.

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu