Brutálisan gyilkolták meg a pókermágnást

Szerző: shLétrehozva: 2009. október 19. 14:32
Egyre több új részlet lát napvilágot a mértékadó szakforrás, a Pokerlistings.com egyik alapítója, Andreas Oscarsson még augusztus harmadikán történt megölésével kapcsolatban. Kiderült, hogyan végzett az áldozattal a tettes, hogyan jutott ki és be a lakásba, illetve hogyan kerülte el, hogy a házban tartózkodó családtagok észleljék a gyilkosságot. Az akciófilmbe illő profizmussal cselekvő támadó kilétére azonban azóta sem derült fény.


Augusztus elején hidegzuhanyként érte a nemzetközi pókertársadalmat a hír, a sokak által kedvelt Pokerlistings.com egykori alapítóját saját lakásában megölték. A rendőrség csak napokkal később tájékoztatta a médiát a hírről és kevés részletet árult el a bűncselekménnyel kapcsolatban.

Azóta eltelt két hónap és egyre többet lehet tudni a brutális gyilkosságról. Annyi biztos, a támadók az éjszakai órákban hatoltak be a lakásba Oscarsson hálószobájának nyitott ablakán keresztül.

A svéd TT hírügynökség úgy tudja, hat lövéssel végeztek az ágyában fekvő pókerguruval, aki az elmúlt években robbanásszerűen növekvő iparág egyik zászlóshajóját építette fel a weboldal formájában. Kedves, segítőkész emberként vált ismertté, ám az utóbbi időben többször életveszélyesen megfenyegették, ismeretlen okból.

A bűntény során a lakásban tartózkodott az áldozat szülei és kisfia is, ám a  támadók valószínűleg hangtompítót használtak, mivel sem ők, sem a környezetében lakók nem hallottak lövéseket. A vizsgálatok kizárták, hogy a tettes egy családtag lett volna.

A megrázkódott édesapa azóta a svéd állami rádióban és televízióban is szerepelt, így felhívva a lakosság figyelmét a történtekre. Az idősebb Oscarsson beszédében hangoztatta, felbérelt, profi gyilkosok állnak a háttérben, de az indítékot ő maga sem tudja.

Annyi mindenesetre kijelenthető, a szerencsejáték és az abban megforgó hatalmas pénzek gyakran vezettek már hasonló cselekményekhez a múltban.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu