KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PÓKER"
Exkluzív online kaszinó riport!(x) 2014. február 3. 00:00 Mióta megjelentek az online kaszinók az internetes világhálón kíváncsian figyeltem a velük kapcsolatos híreket, történéseket kiváltképp 2011-től, amikor is elkezdődött ezeknek a cégeknek a boszorkányüldözése hazánkban. Hozzátenném, hogy az állam jogosan próbálta ezeknek a cégeknek az üzemeltetését rendszabályozni, mivel ezek a cégek nem fizettek adót Magyarországon.
 
Elmaradt a magyar szenzáció Vegasban 2012. október 30. 17:14 A hatodik helyen végzett és több mint 1,6 millió dollárt kasszírozott Koroknai András Las Vegasban, a pókervilágbajnoki címért folyó versenyben a World Series of Poker sorozatban, magyar idő szerint kedd hajnalban.
 
Vb-döntő 9 pókerhőssel 1,6 milliárdért 2011. július 20. 11:57 Kialakult a döntő mezőnye a világ legnagyobb pókertornáján, a WSOP (World Series of Poker) főversenyén Las Vegasban, amelyre 6865-en fizettek be 10 ezer dollárt (1,9 millió forintot), végül nyolc versenynap után mindössze kilencen maradtak. A győztes novemberben 8,7 millió dollárt (1,65 milliárd forintot) visz haza.
 
Pókerversenyek 20-50 milliós beugróval 2011. április 5. 15:20 Szépen lassan divattá válik pókeres körökben méregdrága, átszámítva 20 millió forint körüli élő tornákat szervezni. Néhány hete az egyik online portál jelentette be méregdrága nevezési díjú versenysorozata indulását, most az egyik kaszinó csábítja a legtehetősebb játékosokat.
 
Profi pókerjátékosnak áll Majka 2011. március 3. 16:40 Szerződést ajánlottak neki, elfogadta: a televíziózás világából jól ismert Majka profi pókerre adja a fejét, és áprilisban már hivatásos versenyzőként indul egy nívós monte-carlói viadalon. Noha elismeri, mostanában kevés sikerélmény érte az asztalnál, biztosra veszi, rövidesen mellé áll a szerencse.
 
Nekivetkőztek a magyar póker hercegnői 2010. november 15. 17:05 VIDEÓVAL! Erotikus fotózáson vett részt egy olasz pókeroldal megbízásából két korábbi magyar szépségkirálynő, Freire Szilvia és Polgár Krisztina. Azt egyelőre nem tudni, hogy a Nápolyban és Capri szigetén készült képeket tartalmazó, négyfordulós élő tornasorozatot reklámozó naptárt lehet-e valaha kapni Magyarországon, de az biztos, hogy az olaszországi fotózásról egy forró hangulatú werkfilm került fel a videómegosztó portálokra.
 
Százmilliós téten pókerezett Räikkönen?! 2010. július 15. 10:42 VIDEÓK! Meglepő hírekkel állt elő két finn bulvárlap, amelyek egy magyar pénzben mérve többszázmilliós pókerjátszmát szellőztettek meg a 2007-es Formula-1-es világbajnok, Kimi Räikkönen részvételével. A hírek szerint a jelenleg rali-vb-n szereplő pilóta honfitársával, a kártyajáték egyik leghírhedtebb figurájával, Ilari Sahamiesszel csatázott, aki az interneten a létező legmagasabb téten, naponta százmilliókért játszik.
 
Aláírta új szerződését Gianluigi Buffon! 2010. május 22. 18:33 Váratlan döntést hozott Gianluigi Buffon pénteken délután. Az olasz labdarúgó-válogatott világbajnok kapusa a bulvárlapokban emlegetett Arsenal, Manchester City, Manchester United hármas egyikéhez sem írt alá, sőt jelenlegi klubjával, a Juventusszal sem hosszabbított egyelőre, hanem a világ vezető internetes pókeroldalának nagykövete lett.
 
Fegyveres dráma a pókertornán - videók! 2010. március 7. 10:46 Videókkal! Akciófilmbe illő jelenetek miatt félbeszakadt a legnevesebb európai pókersorozat, az EPT (European Poker Tour) berlini állomásának 5 000 eurós nevezési díjú, 4,725 millió euró (1,3 milliárd forint) összdíjazású, NL Hold'em szabályrendszerű főversenye, miután a Grand Hyatt hotelt hatfős fegyveres banda támadta meg.
 
Magyar pókercsoda: semmiből 350 millió! 2010. március 5. 18:00 Videóval! Ha lehet, Traply Péter tavaly nyári vb-győzelménél is nagyobb sikert könyvelhetett el az eddig ismeretlen Koroknai András, aki a világ egyik legnagyobb pókertornáját, a híres WPT (World Poker Tour) L.A. Poker Classic névre hallgató versenysorozat 10 ezer dolláros főversenyét nyerte meg csütörtökön. A boldog győztes 1,788 millió dollárt (350 millió forintot) zsebelt be, amely minden idők második legnagyobb magyar versenynyereménye (Kaló Dénes a 2008-as EPT Monte Carlón szerzett 1,803 millió dollárja után).
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu