Profi pókerjátékosnak áll Majka

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 3. 16:40
Szerződést ajánlottak neki, elfogadta: a televíziózás világából jól ismert Majka profi pókerre adja a fejét, és áprilisban már hivatásos versenyzőként indul egy nívós monte-carlói viadalon. Noha elismeri, mostanában kevés sikerélmény érte az asztalnál, biztosra veszi, rövidesen mellé áll a szerencse.


 


A hírek szerint első alkalommal az április 21. és 24. között, Monte-Carlóban megrendezendő, 1 millió euró összdíjazású, The Everest Poker ONE elnevezésű viadalon ül majd asztalhoz az Everest színeiben, méghozzá az 5000 euró nevezési díjú főversenyen.

Majka még kamaszként baráti körben kezdett el kártyázni, és mára nem csak ígéretes pókerjátékossá vált, hanem póker szakkommentátori feladatokat is vállalt számtalan televíziós műsora és zenei karrierje mellett. Ezért is örül a szponzorációnak, s annak, hogy most kipróbálhatja magát a monacói nagyhercegségben is. Mert játszott már a földkerekség számtalan pontján, de az európai szerencsejáték fellegvárában, Monte-Carlóban még nem ült asztalhoz.

„Nagy lehetőséget kaptam, csak rajtam múlik, hogy élek-e vele. Megmondom őszintén, elég rég nem pókereztem, legutóbb a bécsi 3 Länder Touron játszottam, bár nem túl sok sikerrel. Talán most, hogy eléggé kiéheztem a játékra, ügyesebben veszem az akadályokat – reménykedett és bizakodott Majka. – Monte-Carlóban játszani mindig is kiváltság és megtiszteltetés. Las Vegasban már többször is zsugáztam, de Monte-Carlónak mindig is meg lesz az a különlegessége és bája, amely vonzóvá teszi a pókeresek számára.

S ha már Las Vegas: a szerződésbe beletartozik az idei WSOP is, így természetes, hogy Majka a pókeresek legnagyobb 2011-es seregszemléjén, a világbajnokságon is megméreti magát. Ha minden igaz, egy 1500 dollár nevezési díjú versenyen próbál majd szerencsét.

És persze ne feledkezzünk meg az online viadalokról sem - merthogy Majkával ezután rendszeresen lehet majd találkozni az Everest Poker online termében „majesz187” játékosnévvel. Hetente több versenyen is virtuális asztalhoz ül majd, és számtalan promócióban vesz részt. 

Címkék: majkapóker
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu