Aláírta új szerződését Gianluigi Buffon!

Szerző: shLétrehozva: 2010. május 22. 18:33
Váratlan döntést hozott Gianluigi Buffon pénteken délután. Az olasz labdarúgó-válogatott világbajnok kapusa a bulvárlapokban emlegetett Arsenal, Manchester City, Manchester United hármas egyikéhez sem írt alá, sőt jelenlegi klubjával, a Juventusszal sem hosszabbított egyelőre, hanem a világ vezető internetes pókeroldalának nagykövete lett.


A szerződés nyélbe ütésére két nappal azelőtt került sor, hogy az olasz nemzeti együttes megkezdi magaslati edzőtáborozását az Alpokban található Sestriere-ben.

Internetes fórumokon hosszú ideje járja a pletyka, hogy a terem egy világhírű sportolóval áll kapcsolatban, sokan az NBA elmúlt két alapszakaszbeli legértékesebb játékosát, LeBron James nevét rebesgették. A Juventus kapusának érkezése azért meglepő, mert például Pepe Reinával, a Liverpool portásával, Teddy Sheringhammel, egykori angol válogatott labdarúgóval, továbbá Nico Rosberg Formula-1-es pilótával ellentétben egyszersem szerepelt nemzetközi pókertornán, sőt kártya iránti szenvedélyéről sem nyilatkozott soha.

Buffon egy online pókerterem képviselője lett  

„Az élet minden apró örömét szeretném kiélvezni, így hatalmas megtiszteltetés és kihívás, hogy egy pókerterem képviselője, nagykövete lehetek – nyilakozta Buffon bemutatása után. – Tudom, a szerződés aláírása számos kötöttséggel jár, de alig várom, hogy próbára tegyem tudásom a világ legjobbjai ellen." 

A világhírű hálóőr többek között két ismert teniszező, a hatszoros Grand Slam-bajnok Boris Becker, a jelenleg a Roland Garrosra készülő Gael Monfils, illetve a svéd hokisztár, Mats Sundin alkotta illusztris társaságba került. A közkedvelt kártyajáték legjobbjait felvonultató profi csapat tagja többek között a magyar Tóth Richárd is.

WSOP-ELŐZETES:
Május 27-én kezdetét veszi Las Vegasban a WSOP, a póker-világbajnokság, ahol tavaly Traply Péter az első magyar címet gyűjtötte be. Kövesd nyomon a híreket, pletykákat sztorikat és a magyarok szereplését itt a SportHirado.hu-n!

Tíz gyönyörű védés Gianluigi Buffontól

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu