KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ATIGAZOLASI_PIAC"
Átigazolási piac - ez volt a zárónap! 2013. június 4. 09:00 Hétfőn éjfélkor Angliában is bezárt az átigazolási piac, mégpedig két bombaigazolással! Az Arsenal megdöntve klubrekordját Mesut Özilt szerződtette, míg a Manchester United Marouane Fellainit. Az Evertonnál történtek a végén a legnagyobb mozgások, de Franciaországban is volt 15 millió eurós váltás, ami pedig a magyarokat illeti, Koman Vladimir az FK Uralban, Rudolf Gergely a Győrben kötött ki, míg a Ferencváros a Real Madridból igazolt.
 
Átigazolási piac - a zárónap krónikája 2012. december 27. 17:45 Csütörtökön éjfélkor az összes európai topligában bezárta kapuit a 2013-as téli átigazolási piac. David Beckham a Paris Saint-Germaint választotta, Willian minden jel szerint az Anzsi, Nacho Monréal az Arsenal játékosa lett. A Tottenham lemaradt Leandro Damiaóról, míg a sztárcsapatok többsége néma maradt a hajrában.
 
Bezárt az átigazolási piac a nyárra 2012. szeptember 1. 00:00 Két teljes hónap nyüzsgése után éjfélkor Olaszország és Németország után Angliában és Spanyolországban is véget ért a kereskedés a labdarúgó átigazolási piacon. Franciaországban szeptember 4-éig még tart a vásár.
 
Hosszabbított a Man. City párosa 2011. november 18. 13:59 A korábbi híreknek megfelelően hivatalos oldalán közölte a Manchester City, hogy megtoldotta Adam Johnson szerződését, egyúttal Pablo Zabaleta is hosszabbított.
 
Samahot visszaszerezné a Bordeaux 2011. november 15. 19:31 Amekkora vásárnak tűnt tavaly nyáron Maruan Samah, mostanra odáig jutottunk, hogy a Bordeaux visszaszerezné az Arsenal kispadján szenvedő támadót.
 
Bayern: aki menne télen, azt sem engedik 2011. november 15. 17:18 Egyértelműek a játékszabályok a Bayern Münchennél, még azok sem mehetnek el a télen, akik szeretnének - ezt Karl-Heinz Rümmenigge, az igazgatótanács elnöke szögezte le.
 
Távozni akar a Tottenham mostohagyereke 2011. november 10. 09:50 Megelégelte a mellőzöttséget Giovani Dos Santos, aki nem titkolja, távozni akar a télen a Tottenhamtől.
 
Nemet mondott a Citynek Dánia legjobbja 2011. november 9. 19:00 A frissen a Dánia legjobb futballistájának választott Christian Eriksen elárulta, hogy nemrég visszautasította a Manchester Cityt. Bölcsen indokolta döntését.
 
A City, a Milan és a PSG akarja Abidalt 2011. október 19. 19:43 Három csapatot is kilátásba helyezett Éric Abidal, a Barcelona hátvédje, aki még nem tudott megegyezni a Barcelonával új szerződéséről.
 
Hamburgba igazolt a manchesteri hős 2011. október 13. 11:18 Furcsa döntést jelentett be Thorsten Fink, aki a Bajnokok Ligájában 3-3-as döntetlent játszott Baselt elhagyva a német kiesőjelölt Hamburg vezetőedzője lett. A hírt a német klub hivatalos oldalán erősítette meg.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu