Hamburgba igazolt a manchesteri hős

Létrehozva: 2011. október 13. 11:18
Furcsa döntést jelentett be Thorsten Fink, aki a Bajnokok Ligájában 3-3-as döntetlent játszott Baselt elhagyva a német kiesőjelölt Hamburg vezetőedzője lett. A hírt a német klub hivatalos oldalán erősítette meg.


Jó ideje keringtek pletykák, hogy a svájci bajnok trénere kerül az Elba-partiak élére, ezt pedig immár tényként kezelhetjük, hiszen mindkét fél bejelentette a megállapodás létrejöttét.

A HSV hivatalos oldalán közölte, hogy 2014-ig szóló szerződést kötöttek 'a klub filozófiájába tökéletesen passzoló' 43 éves szakemberrel.

„Minden gyorsan történt, ma reggel már nem a Basel edzését irányítom, hanem búcsúzok a fiúktól" – közölte Fink a német Sport1 csatornával, aki klubja engedélyével távozik.

Mindez csak azért furcsa, mert a BL-ben csoportját vezető (és az Old Traffordon nemrég értékes 3-3-as döntetlent játszó), helvét élvonalban negyedik gárdától a német bajnokság utolsójához szerződik, ráadásul a szezon kellős közepén.

A Hamburg Michael Oenning szeptemberi kirúgása óta edző nélkül szerepelt, a pozíciót átmenetileg átvevő Rodolfo Cardoso megbizatása a szükséges papírok hiányában lejárt, de a kinevezés ellenére a hétvégén még Frank Arnesen sportigazgató irányítja a csapatot.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu