KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MANCHESTER"
Hamburgba igazolt a manchesteri hős 2011. október 13. 11:18 Furcsa döntést jelentett be Thorsten Fink, aki a Bajnokok Ligájában 3-3-as döntetlent játszott Baselt elhagyva a német kiesőjelölt Hamburg vezetőedzője lett. A hírt a német klub hivatalos oldalán erősítette meg.
 
Manchester vagy London a PL fővárosa? 2011. augusztus 26. 18:05 Két rangadó uralja a hétvégét a Premier League-ben, hiszen a manchesteri sztárcsapatokra egyaránt kemény észak-londoni ellenfél vár. Az eddig rendkívül meggyőző Manchester United ellen bizonyíthatja az Arsenal, hogy a szerdai BL-kvalifikációja után lassan kezdi összeszedni magát, míg a Tottenham a City ellen feledtetheti a félresikerült szezonrajtot. A Chelsea újoncot fogad, a Liverpool Bogdán Ádámékat látja vendégül.
 
Chicharito az új Real-célpont?! 2010. november 8. 11:44 Az ember csak kapkodja a fejét és értetlenül áll némely hír előtt. A spanyol Cadena SER szerint ugyanis Javier Chicharito Hernándezt szemelte ki magának a Real Madrid. A Manchester United 22 éves mexikói csatárásza még meg sem melegedett új klubjánál...
 
Nemi erőszak vádjával őrizetben Klasnic 2010. október 28. 13:12 Nemi erőszak vádjával letartóztatták a Bolton Wanderers 30 esztendős horvát válogatott futballistáját, Ivan Klasnicot.
 
Robinhóért tárgyal a Barcelona! 2009. november 7. 18:08 A Barcelona delegációja Txiki Begiristain sportigazgató vezetésével szerdán tárgyal a Manchester City tulajdonosával, el-Manszúr sejkkel Abu Dzabiban, az Egyesült Arab Emirátusokban. A csúcstalálkozó apropója: Robinho átigazolása.
 
Újabb pofon az MU-nak Itáliából! 2009. szeptember 9. 16:59 Botrány botrány hátán. A francia Le Havre csapata után most a Serie A-ban szereplő Fiorentina panaszolta be az angolokat a Nemzetközi Labdarúgó-szövetségnél, mondván "elrabolták" az egyik fiatal játékosukat.
 
A Cityt is utoléri a végzet? 2009. szeptember 8. 16:11 A Chelsea után mindkét manchesteri sztárklubot kizárhatják az átigazolási piacról! A Manchester United és a Manchester City is egy francia tehetség szerződtetése miatt égetheti meg a talpát. A legfrissebb hírek szerint a FIFA szankciókat tervez a világoskékekkel szemben, a Rennes-ben nevelkedett Jeremy Helan klubváltásának ügyében.
 
Bemutatják a rendbontók arcképét 2009. január 27. 11:10 A brit rendőrség a nyilvánosság elé tárja annak a 49 futballszurkolónak a fényképét, akik feltételezhetően randalíroztak a 2008-as UEFA-kupa döntő helyszínén, Manchesterben.
 
Ökölvívás: Ricky Hatton megvédte kisváltósúlyú övét 2008. május 25. 10:33 Ricky Hatton egyhangú pontozással legyőzte kihívóját, a mexikói Juan Lazcanót, s ezzel megvédte kisváltósúlyú övét a Nemzetközi Bokszszervezetnél (IBO).
 
Bajnokok Ligája-döntő: 26 milliárd forint a győztesnek 2008. május 21. 13:06 Egy angol felmérés szerint 85 millió fonttal, azaz 26,1 milliárd forinttal gazdagodik az esti labdarúgó Bajnokok Ligája-döntő győztese, a Manchester United vagy a Chelsea.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu