A Cityt is utoléri a végzet?

Szerző: shLétrehozva: 2009. szeptember 8. 16:11
A Chelsea után mindkét manchesteri sztárklubot kizárhatják az átigazolási piacról! A Manchester United és a Manchester City is egy francia tehetség szerződtetése miatt égetheti meg a talpát. A legfrissebb hírek szerint a FIFA szankciókat tervez a világoskékekkel szemben, a Rennes-ben nevelkedett Jeremy Helan klubváltásának ügyében.


A Sky Sports News értesülései szerint a FIFA kivizsgálja, milyen körülmények között távozott tavaly a 17 éves Jeremy Helan a Rennes második csapatától a Manchester Cityhez.

A feltételezések szerint "manchesteri szirének" győzték meg az ifjú tehetséget, bontsa fel előszerződését az észak-franciákkal, és költözzön a szigetországba.

A Rennes már 2008 tavaszán hivatalosan tudatta panaszait a nemzetközi szövetségnél. Az angolok szerint minden legálisan zajlott, mossák kezeiket, a játékos és a klub közötti vitából kimaradnának. 

Ugyanebben a cipőben jár a városi rivális United, amely jogi háborúba keveredhet azután, hogy a Le Havre középpályását, Paul Pogbát csábította a gyárvárosba.

A Chelsea precedens értékű büntetése után gyorsultak fel az események. A Kékeket a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség a múlt héten másfél évre eltiltotta az átigazolásoktól, mert a hatályos szabályokat megkerülve igazolták le az RC Lens akkor 15 éves játékosát, Gael Kakutát két éve.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu