KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "CITY"
Kikapott a City Henry új csapatától 2010. július 25. 23:44 Kettő-egyes vereséget szenvedett Thierry Henry új klubjától, a New York Red Bullstól az angol élvonalbeli Manchester City együttese az Egyesült Államokban, a Barclays New York Challenge elnevezésű barátságos tornán. Két zakóval és egy lőtt góllal az utolsó helyen zártak Adebayorék.
 
Robinhóért tárgyal a Barcelona! 2009. november 7. 18:08 A Barcelona delegációja Txiki Begiristain sportigazgató vezetésével szerdán tárgyal a Manchester City tulajdonosával, el-Manszúr sejkkel Abu Dzabiban, az Egyesült Arab Emirátusokban. A csúcstalálkozó apropója: Robinho átigazolása.
 
A Cityt is utoléri a végzet? 2009. szeptember 8. 16:11 A Chelsea után mindkét manchesteri sztárklubot kizárhatják az átigazolási piacról! A Manchester United és a Manchester City is egy francia tehetség szerződtetése miatt égetheti meg a talpát. A legfrissebb hírek szerint a FIFA szankciókat tervez a világoskékekkel szemben, a Rennes-ben nevelkedett Jeremy Helan klubváltásának ügyében.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu