KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LABDARÚGÁS"
Menesztették a dél-afrikaiak kapitányát 2012. június 6. 20:01 Az Etiópia elleni 1-1-gyel telt be a pohár a 2010-es világbajnokság házigazdájánál, a Dél-Afrikai Köztársaságnál: menesztették a zsinórban hat mérkőzésen nyeretlenül maradt labdarúgó-válogatott éléről Pitso Mosimanét.
 
Új kapitánya van Szenegálnak 2012. április 28. 13:47 A francia Pierre Lechantre-t nevezték ki a szenegáli labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának szombaton.
 
Fejbelőttek egy szurkolót Paraguayban 2012. április 16. 20:57 Egy szurkoló meghalt, egy kilenc éves kisfiú pedig súlyos sérülést szenvedett a Cerro Porteno–Olimpia paraguayi futballmérkőzésen. A dél-amerikai rangadón egy szurkoló lövöldözni kezdett, az egyik golyó egy 18 éves fiú, Rodrigo Fleitas fejét találta el, aki szörnyethalt. A másik lövedék egy kilencéves kisgyereket sebesített meg súlyosan. A rendőrségnek sikerült a tettest őrizetbe vennie. A Ciudad del Este városában rendezett mérkőzésen a vendég Olimpia győzött 1-0-ra.
 
Eladják az Fradi-ingatlan egy részét 2012. április 5. 13:37 A Magyar Állam értékesíti a Ferencváros Üllői úti ingatlanának azt a részét, amelyre nincs szükség a nemzetközi mérkőzések megrendezésére alkalmas stadion építéséhez.
 
Hét év után távozik a Werder kapusa 2012. április 5. 13:10 Tim Wiese, a német Bundesliga nyolcadik helyén álló Werder Bremen kapusa hét szezon után új kihívásokra vágyik, ezért elhagyja a brémai csapatot - ezt a Bildnek adott friss nyilatkozatában árulta el.
 
A Real „elárasztja” Indonéziát 2011. december 16. 14:27 Grandiózus tervnek tűnik, de a Real Madrid filozófiájának megfelel az a bejelentés, amelyet Indonézia sportminisztere tett. A királyi klub ugyanis hét futballakadémiát nyit meg 2012-ben az ázsiai országban.
 
Letartóztatták a volt Arsenal-csatárt 2011. december 16. 13:10 Mario Balotelli „nyomdokain” halad az Arsenal korábbi csatára: Nicklas Bendtner néhány napon belül két botrányt is okozott. Másodszorra már a rendőrséggel is meggyűlt a baja…
 
Barca: Sanchez nélkül a döntőben? 2011. december 16. 12:36 A legfrissebb hírek szerint a vártnál komolyabb Alexis Sanchez sérülése, így elképzelhető, nem léphet pályára a Santos elleni döntőben a klub-világbajnokságon.
 
Szombaton műthetik Villát 2011. december 16. 12:11 A legfrissebb hírek szerint szombaton műtik meg a lábtörést szenvedett David Villát. Azt az FC Barcelona csütörtökön erősítette meg, hogy a csatár legalább öt hónapra kidőlt. Ez akár azt is jelentheti, hogy a júniusi Európa-bajnokságon nem láthatjuk a kiváló spanyol csatárt.
 
Miért mindig Balotelli? 2011. december 16. 11:26 Miért nem lepődünk meg? Az angol média egyik kedvenc „céltáblája” ismét hallatott magáról, ezúttal a Manchester City egyik hétközi edzésén gőzölt be, kis híján bokszmeccset kellett pontoznia a szakmai stábnak és a keret többi tagjának.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu