Miért mindig Balotelli?

Létrehozva: 2011. december 16. 11:26
Miért nem lepődünk meg? Az angol média egyik kedvenc „céltáblája” ismét hallatott magáról, ezúttal a Manchester City egyik hétközi edzésén gőzölt be, kis híján bokszmeccset kellett pontoznia a szakmai stábnak és a keret többi tagjának.


 

Daily Mail

Természetesen ismét Mario Balotelli volt az egyik főszereplő! Az olasz válogatott csatár ugyanis sérelmezte, hogy a védő Micah Richards nem passzolt tökéletesen. A derék támadó ezt kritikus szavakkal kommentálta, a két „izomember” pedig ezután a profi bokszolókhoz méltatlan módon lökdösődni kezdett.

Valószínű, hogy legalább az egyik futballista fejében megfordult az a gondolat is, hogy akár egy jobb- vagy balegyenes sem jönne rosszul. Szerencsére a többiek higgadtabbak voltak, hiszen Balotellire és Richardsra is szükség lehet az Arsenal elleni vasárnapi Premier League-rangadón.

Így James Milner és Yaya Toure gyorsan közbelépett, mielőtt valamelyik „bunyós” súlyosabb sérülést szed össze. Utána azért Roberto Mancini menedzser is szót kért, megdorgálta a fiatal támadót és védőt. Richards aztán a twitteren próbált védekezni, állította, ilyesféle „verekedések” nem ártanak, sőt többször előfordulnak egy-egy csapat életében.

Csak az a kérdés: miért mindig Balotelli???

Daily Mail
Daily Mail
Daily Mail
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu