Bayern: aki menne télen, azt sem engedik

Létrehozva: 2011. november 15. 17:18
Egyértelműek a játékszabályok a Bayern Münchennél, még azok sem mehetnek el a télen, akik szeretnének - ezt Karl-Heinz Rümmenigge, az igazgatótanács elnöke szögezte le.


A három porondon küzdő rekordbajnok az egyik legkisebb kerettel rendelkezik, hiszen alig 24 futballista alkotja, köztük négy kapus.

Az egyik távozónak Ivica Olicot tippelték, aki limitált játéklehetőséghez jut, mióta rendkívül hosszú sérülés után visszatért az ősszel. A másik elégedetlen a kispadon Danijel Pranjic.

„Nyilvánvaló, hogy egyetlen játékostól sem válunk meg a télen – erősítette meg a Bayern hivatalos oldalán az elöljáró. – A vezetőedző ragaszkodik a kerethez, ahogy én is."

„Igen, a 20 mezőnyjátékossal viszonylag kicsi a választék, de remélhetőleg a téli szünetet követően is három sorozatban szerepelünk majd, tehát erre a csapatra szükségünk van."

A bajorok nem csoda, hogy ragaszkodnak a mostani társasághoz, hiszen őrületes formát mutattak az ősz folyamán: gólt alig kapva, öt ponttal vezetik a Bundesligát, kettővel a Bajnokok Ligája A-csoportját, és a legjobb 16 között folytatják a Német Kupában.

Innentől csak egy kérdés maradt Münchenben: érkeznek-e januárban? És ha igen, kik?

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu