Hosszabbított a Man. City párosa

Létrehozva: 2011. november 18. 13:59
A korábbi híreknek megfelelően hivatalos oldalán közölte a Manchester City, hogy megtoldotta Adam Johnson szerződését, egyúttal Pablo Zabaleta is hosszabbított.


Az Anglia sztárklubjaival hírbe hozott, sokat padozó, de ősszel rendre meggyőzően játszó angol szélső 2016-ig kötelezte el magát, véget vetve a média találgatásainak. Így nyilatkozott az mcfc.co.uk-n: „Nem lennék itt, ha nem látnám a jövőt ennél a csapatnál."

„Örülök, hogy aláírtam, és végre vége a procedúrának. Szerencsére soha nem ezen járt az agyam a mérkőzések közben, nem engedhettem meg magamnak ilyesmit, el kell fogadni, néha a papírmunka időigényes" – emlékezett vissza a közelmúltra a futballista.

„Topjátékos akarok lenni, győzelmekre és trófeákra hajtok. Izgalmas időket élünk át most a csapatnál, az elmúlt két évben annyi minden történt, hogy alig tudtam követni. A válogatott és a Bajnokok Ligája mezőnyének tagja vagyok, ami nem jött volna össze valahol máshol."

A közönségkedvenc Zabaleta 2015-ig hosszabbított, a City honlapján az örömtől repesve nyilatkozott: „Fantasztikus együttes tagja vagyok, igyekszem minden tőlem telhetőt megtenni. Nem kellett kétszer kérdezni az aláírásról, oly boldog voltam, hogy felajánlották."

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu