KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ADAM JOHNSON"
Nincs jövője a Man. Cityben 2012. augusztus 19. 13:55 Adam Johnson nem látja, hogy lenne jövője a Manchester Cityben, és napokon belül klubot válthat: „Olyan típusú játékos vagyok, aki rendszeresen futballozni akar. Ha öt meccsen nem játszol, majd a hatodikon beállítanak, nem várhatják, hogy klasszis teljesítményt nyújts. Nem vagyok benne biztos, hogy a Cityben esélyt kapok a bizonyításra." Kérő mindenesetre akad, a Sunderland 11 millió fontért már a jövő héten elviheti a szélsőt. Johnson gyerekként a Fekete Macskáknak szurkolt, így nem lenne ellenére a váltás.
 
Hosszabbított a Man. City párosa 2011. november 18. 13:59 A korábbi híreknek megfelelően hivatalos oldalán közölte a Manchester City, hogy megtoldotta Adam Johnson szerződését, egyúttal Pablo Zabaleta is hosszabbított.
 
Hosszabbított a Man. City szélsője 2011. november 16. 16:43 Angol sajtóértesülések szerint Adam Johnson 2015-ig meghosszabbította szerződését a Manchester Citynél.
 
Három hónap a Man. City szélsőjének 2011. január 30. 18:07 Adam Johnson három hónapig harcképtelen lesz bokasérülése miatt, mondta el a Manchester City menedzsere, Roberto Mancini.
 
Kimenekítenék a City szélsőjét 2010. december 22. 11:09 A Sunderland szerződtetné a Manchester City kispadra száműzött szélsőjét, Adam Johnsont. A kölcsönszerződés is szóba jöhet.
 
Elengedi villámszélsőjét a Man. City? 2010. november 28. 18:50 Ez aztán a meglepetés! Angol sajtóhírek szerint a Manchester City januárban elengedi a rendkívül technikás és remek rúgótechnikával rendelkező Adam Johnsont a Newcastle Unitedhez. Roberto Mancini menedzser úgy érzi, a 23 éves középpályásnak jót tenne egy kölcsönszerződés…
 
Egyik legjobbja vágyódik el a Cityből 2010. november 16. 12:15 Adam Johnson mindennél és mindenkinél jobban szeretné, ha a Manchester Cityből bajnok lenne, az egyetlen apró bökkenő csak az, hogy ezt legfeljebb a kispadról teheti meg. A középpályás ugyanis alig játszik, ez pedig általában senkinél sem szül jót. Nála sem: elege is lett a mellőzöttségből.
 
Aki lemásolta Cole „öngólpasszát", videó 2010. november 16. 11:04 A Sunderland harmadik Chelsea elleni gólját „előkészítő" Ashley Cole borzalmas hétvégi hazaadását másolta le a Twente hátvédje az Eredivisie-ben, ám Thilo Leugers még nagyobb bakit követett el, mint védőtársa. A 90. percben rövid gurításából született góllal ugyanis 2-1-es vereséget szenvedett csapata a NAC ellen, amely egyben a holland címvédő szezonbeli első fiaskója volt 14 forduló elteltével.
 
Trükkös szélső a Cityben 2010. február 1. 20:02 Megvan a nap manchesteri átigazolása: a City illetékesei nyélbe ütötték az üzletet Adam Johnsonért, a Middlesbrough technikás angol szélsőjéért. 2014-ig kötelezték el a 22 éves futballistát, akinek fényes jövőt jósolnak a Premier League-ben.
 
Adam Johnson úton Manchesterbe 2010. február 1. 16:03 A Manchester City vezetői hét millió fontos ajánlatot tettek a Middlesbrough-nak Adam Johnsonért.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu