KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PABLO ZABALETA"
Zabaleta hosszabbított 2013. augusztus 19. 19:14 2017-ig hosszabbított a Manchester Cityvel annak argentin válogatott jobbhátvédje, a 28 éves Pablo Zabaleta.
 
Hosszabbított a Man. City párosa 2011. november 18. 13:59 A korábbi híreknek megfelelően hivatalos oldalán közölte a Manchester City, hogy megtoldotta Adam Johnson szerződését, egyúttal Pablo Zabaleta is hosszabbított.
 
Eltörölték Zabaleta súlyos eltiltását 2011. január 7. 15:48 VIDEÓ! Sikerrel torpedózta meg a Manchester City Pablo Zabaleta szerdai Arsenal elleni (0-0) mérkőzésen Mike Jones játékvezető által kiosztott piros lapját - adta hírül a klub hivatalos honlapján.
 
Man. City: fellebbezés Zabaletáért 2011. január 6. 16:59 A Manchester City szeretné elérni, hogy az Angol Labdarúgó-szövetség ne büntesse meg a szerdán este kiállított Pablo Zabaletát. Ezért a klub benyújtotta fellebbezését a fegyelmi bizottsághoz.
 
Gáláns felajánlás a makogó Téveznek 2009. október 31. 11:05 Pablo Zabaleta felajánlotta honfitársának, Carlos Téveznek, hogy megtanítja angolul. Az argentin csatár csak makogja a nyelvet, márpedig a Manchester City középpályása szerint ez édeskevés ahhoz, hogy kellően megértesse magát csapattársaival, illetve a menedzserrel. Tévez „értetlensége” már csak azért is furcsa, mert immár negyedik éve profiskodik a Premier League-ben.
 
Labdarúgás, Anglia: Barcelonából erősített a Manchester City 2008. augusztus 31. 14:29 Az angol labdarúgó Premier League-ben szereplő Manchester City játékosa lett Pablo Zabaleta, az Espanyol védője. Az argentin játékos öt évre szóló szerződést kötött.
 
Liverpool: Albert Rierát egy hajszál választja el a vörösöktől 2008. augusztus 29. 12:41 Az Espanyol spanyol válogatott középpályása, Albert Riera minden valószínűség szerint hamarosan a Liverpool FC kötelékébe fog tartozni.
 
Espanyol: Pablo Zabaleta a Manchester Cityhez szerződik 2008. augusztus 29. 11:43 A Manchester City labdarúgócsapatához szerződik Pablo Zabaleta, aki a pekingi olimpián aranyérmet szerzett az argentin válogatottal.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu