Gáláns felajánlás a makogó Téveznek

Szerző: shLétrehozva: 2009. október 31. 11:05
Pablo Zabaleta felajánlotta honfitársának, Carlos Téveznek, hogy megtanítja angolul. Az argentin csatár csak makogja a nyelvet, márpedig a Manchester City középpályása szerint ez édeskevés ahhoz, hogy kellően megértesse magát csapattársaival, illetve a menedzserrel. Tévez „értetlensége” már csak azért is furcsa, mert immár negyedik éve profiskodik a Premier League-ben.Carlos Téveznek egy West Ham-es és két Manchester United-es szezon sem bizonyult elegendőnek ahhoz, hogy kellően elsajátítsa az angol nyelvet, márpedig Man. City-s csapat- és honfitársa szerint ez így nem mehet tovább.

„Carlos próbál néha angolul beszélni, de nagyon nem megy neki – mondta a balhátvédként és védekező középpályásként is bevethető Pablo Zabaleta. – Már említettem is neki, hogy órákat kellene vennie tőlem, mert ez így nem állapot.”

„Mielőtt Angliába érkeztem volna az Espanyoltól, én sem tudtam angolul, de egy év alatt, heti egy órával megtanultam annyira, hogy gond nélkül kommunikálhassak a társaimmal és a menedzserrel.”

Arról még nem érkezett hír, hogy Tévez elfogadta-e Zabaleta gáláns felajánlását, és elmélyíti-e angol tudását, de a jelek (és az alábbi videó tanúsága) szerint igencsak rá van szorulva.

EGY GYÖNGYSZEM CARLITOSTÓL

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu