KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "GIANLUIG BUFFON"
Olaszország az összeesküvők országa 2012. október 17. 22:10 A Juventus igazgatója, Giuseppe Marrotta tagadta a vádakat, hogy Gianluigi Buffon a hétvégi bajnoki rangadó miatt jelentett beteget az olasz válogatottban.
 
Meccsekre fogadott Gianluigi Buffon? 2012. május 31. 19:20 Napvilágot látott egy torinói ügyészség kezdeményezésére tett pénzügyi vizsgálat Olaszországban, amelynek alapján erős a gyanú arra vonatkozóan, hogy Gianlugi Buffon, az olasz válogatott kapusa kilenc hónap alatt másfél millió euróval fogadott sporteseményekre. Nyomozás nem indult.
 
"Ez volt az évszázad igazolása!" 2011. szeptember 12. 20:36 Gigi Buffon az évszázad igazolásának nevezte Andrea Pirlo megszerzését, a Juve világbajnok kapusa külön köszönetet mondott a Milannak, amiért az lemondott az irányítóról.
 
Buffon nem megy sehova 2011. június 1. 17:10 Gianluigi Buffon kizárja annak a lehetőségét, hogy a nyáron elhagyja a Juventust. Sem Rómába, sem Londonba nem vágyik.
 
Buffont megtartja a Juve 2011. április 4. 11:14 Egyik jó hír követi a másikat: a fővárosban aratott 2-0-s siker után a Juventus sportigazgatója, Giuseppe Marotta kijelentette: Gigi Buffont nem adják el a nyáron.
 
Arsenal: Stekelenburg vagy Buffon jöhet? 2011. március 30. 13:45 Holland és olasz lapértesülés szerint idén nyáron sztárkapus kerülhet az Arsenalhoz, vagyis veszélybe került Wojciech Szczesny, Lukasz Fabianski, vagy Manuel Almunia helye az első csapat keretében.
 
Hosszabbítanak a Juventus ikonjai 2011. március 19. 13:42 Hosszú idő után ismét ünnepre készülhetnek a Juventus szurkolói, legalábbis ezt sugallja a Gazzetta dello Sport. A milánói sportnapilap úgy tudja, meghosszabbítja szerződését a Zebrák két világbajnok ikonja.
 
Feleségül veszi a szupermodellt Buffon 2011. március 8. 17:28 Június közepén Prágában feleségül veszi cseh szupermodell barátnőjét Gigi Buffon, a Juventus világbajnok kapusa. Ezt maga a futballsztár árulta el az olasz Chi magazinnak.
 
Ismét a válogatottban Buffon és Cassano 2011. január 27. 17:28 Ott lesz a Németország elleni barátságos mérkőzésre utazó olasz válogatott keretében Gianluigi Buffon és Antonio Cassano - jelentette ki Cesare Prandelli szövetségi kapitány.
 
Buffon a Juventusból menne „nyugdíjba” 2011. január 22. 11:17 A Juventusból szeretne visszavonulni Gianluigi Buffon, a torinói labdarúgócsapat világbajnok kapusa.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu