Meccsekre fogadott Gianluigi Buffon?

Szerző: SHLétrehozva: 2012. május 31. 19:20
Napvilágot látott egy torinói ügyészség kezdeményezésére tett pénzügyi vizsgálat Olaszországban, amelynek alapján erős a gyanú arra vonatkozóan, hogy Gianlugi Buffon, az olasz válogatott kapusa kilenc hónap alatt másfél millió euróval fogadott sporteseményekre. Nyomozás nem indult.


E szerint 50 és 200 ezer euró között összeget utalt át Buffon egy parmai dohánybolt (egyben lottózó) vezetőjének számlájára, összesen egy millió, 580 ezer eurót az említett időszakban.

Buffon ügyvédei röviden úgy reagáltak, az átutalások azt is jelezhetik, hogy "Buffon úgy gondolta, vagyonának egy részét biztonságba helyezi".

A cremonai ügyész sietett hozzátenni, hogy "csupán" gyanúról van szó, semmilyen bizonyíték nincs arra, hogy ezeket meccsekre tette fel a játékos.

Egyelőre az sem világos, hogy mindez bármilyen módon összefügésbe lenne hozható a közelmúltban kirobbant fogadási botránnyal (Calcioscomesse), amelyben a Lazio csapatkapitánya, Stefano Mauri érintett, és a Zenit védője, Domenico Criscito is érintett lehet.

A sportfogadást minden profi futballista számára tiltja az Olasz Labdarúgó-szövetség.

Címkék: Gianluig Buffon
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu