Arsenal: Stekelenburg vagy Buffon jöhet?

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 30. 13:45
Holland és olasz lapértesülés szerint idén nyáron sztárkapus kerülhet az Arsenalhoz, vagyis veszélybe került Wojciech Szczesny, Lukasz Fabianski, vagy Manuel Almunia helye az első csapat keretében.


 

Arról még honlapunk is beszámolt korábban, hogy Arsene Wenger menedzser szívesen látná csapatában az Ajax Amsterdam világbajnoki ezüstérmes labdarúgóját. Maarten Stekelenburgot. Most maga a holland klasszis árulta el, nem lenne ellenére, ha Londonba kellene költöznie.

„Lehet, hogy már lejátszottam utolsó mérkőzésemet az Ajaxban. Biztosan távozom, ha ajánlatot tesz az Arsenal” – jelentette ki a magyarok elleni két Európa-bajnoki selejtezőről és a szezon hátralévő részéről hüvelykujj-törés miatt lemaradó Stekelenburg.

Az angol klubnak azonban nem csak Stekelenburg a jelöltje, sőt egyenesen világbajnok érkezhet a kerethez. Olasz lapértesülés szerint ugyanis a Juventus erősen fontolgatja Gianluigi Buffon eladását.

A 2006-ban a válogatott tagjaként vb-aranyat ünneplő klasszis ügynöke, Silvano Martina elárulta, bizony előfordulhat, hogy az Arsenal lesz a lehetséges kérő, miután Torinóban nem igazán marasztalják ügyfelét.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu