KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MAARTEN STEKELENBURG"
A Romából a Premier League-be 2013. június 4. 11:55 Már a télen ment volna az olasz fővárosból Maarten Stekelenburg, de csak most jött össze az üzlet a Fulham és a Roma között. A Farkasok világbajnoki ezüstérmes kapusa tehát a Premier League-ben folytatja - ezt ő maga erősítette meg hétfő este Twitter-oldalán. Helye Zdenek Zeman regnálása alatt rendült meg, két év után távozik az itáliai együttestől.
 
Várni kell Stekelenburg visszatérésére 2011. október 1. 12:15 Mégsem térhet vissza a hétvégén Maarten Stekelenburg, a Roma kapusa, aki továbbra is az interes Lúcio belépője nyomán szenvedett fejsérülésével bajlódik.
 
A Romáé a Van der Sar-utód 2011. július 30. 23:08 A Roma végrehajtotta egyik legfontosabb igazolását a nyári játékospiacon, hatmillió euróért elhozta az Ajax világbajnoki ezüstérmes kapusát, a 28 éves, holland Maarten Stekelenburgot. A megegyezést az amszterdamiak hivatalos honlapja erősítette meg.
 
Stekelenburg: 5 millió nem elég, Roma! 2011. július 22. 16:26 Emelnie kell a tétet a Romának, ha szeretné leigazolni a kapusposztra Maarten Stekelenburgot - ezt az Ajax képviselője mondta el a héten zajló tárgyalások után.
 
Róma felé közeledik Stekelenburg 2011. július 8. 14:42 Walter Sabatini pénteken Amszterdamba utazott. Ez a mondat lehetne akár egy magánszemély programjának egyszerű leírási is, de a nevezett úr arról nevezetes, hogy sportigazgatóként segíti az AS Romát. Hollandiába pedig tárgyalni ment.
 
Stekelenburg a Roma hívását várja 2011. június 26. 15:14 Ügynöke nyilvánvalóvá tette, hogy ha érdeklődne, először a Roma ajánlatát mérlegelné Maarten Stekelenburg.
 
Rómába mehet Stekelenburg 2011. június 12. 15:35 A kapusposzton nem túlzottan jól álló Roma Maarten Stekelenburggel erősítene a nyáron a Corriere Dello Sport szaklap szerint.
  
Senki sem keresi a vb-döntős kapust 2011. május 5. 11:26 A sajtó ugyan folyamatosan beszámolt Maarten Stekelenburg lehetséges új klubjának érdeklődéséről, de hivatalosan még senki sem kereste az Ajax Amsterdam labdarúgóját.
 
Arsenal: Stekelenburg vagy Buffon jöhet? 2011. március 30. 13:45 Holland és olasz lapértesülés szerint idén nyáron sztárkapus kerülhet az Arsenalhoz, vagyis veszélybe került Wojciech Szczesny, Lukasz Fabianski, vagy Manuel Almunia helye az első csapat keretében.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu