A Romáé a Van der Sar-utód

Szerző: shLétrehozva: 2011. július 30. 23:08
A Roma végrehajtotta egyik legfontosabb igazolását a nyári játékospiacon, hatmillió euróért elhozta az Ajax világbajnoki ezüstérmes kapusát, a 28 éves, holland Maarten Stekelenburgot. A megegyezést az amszterdamiak hivatalos honlapja erősítette meg.


Stekelenburg szombat délelőtt landolt Fiumicinóban, a nap folyamán átesett az orvosi vizsgálaton, és negyedórás eszmecserét folytatott Luis Enriquével, a Farkasok spanyol vezetőedzőjével.

A hírek szerint már csak az utolsó simításokat kell elvégezni a szerződésén, s bár ez még eltart pár napig, ez már-már formalitásnak számít. A közel két méter magas kapus elárulta, négyéves kontraktust kap új csapatánál.

“Nyilvánvaló, hogy a lehető leghamarabb szeretne a csapatban tudni a Roma, hiszen augusztus 18-án kezd az Európa-ligában, rá egy hétre pedig indul a bajnokság.  Luis Enrique reméli, hogy mihamarabb lezárul az ügy, mert már régóta húzódik. Most vissza kell térnem Hollandiába, bízom benne, hogy nagyon hamar felszáll a füst" - nyilatkozta az idei év legjobb Ajax-játékosának megválasztott Stekelenburg az olasz sajtó képviselőinek.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu