"Ez volt az évszázad igazolása!"

Szerző: shLétrehozva: 2011. szeptember 12. 20:36
Gigi Buffon az évszázad igazolásának nevezte Andrea Pirlo megszerzését, a Juve világbajnok kapusa külön köszönetet mondott a Milannak, amiért az lemondott az irányítóról.


A torinóiak 4-1-es Parma-veréssel indították a Serie A-idényt, az új stadion mellé úgy tűnik, új fazon is dukál. Ennek első számú szabója Andrea Pirlo, akit csapattársa, a szintén világbajnok Buffon magasztalt az egekig.

"Amikor Andrea először mondta azt nekem, hogy hozzánk igazolt, csak annyit mondtam: Köszönöm Istenem! - emlékezett vissza az örömteli pillanatra Buffon. - Az, hogy ingyen megszereztük őt, valóságos csoda. Az évszázad igazolása! Andrea egy fantasztikus futballista, a Juventus kincse."

Buffon nem a levegőbe beszélt, hiszen amikor korábban találkozott Adriano Galliani Milan-elnökhelyettessel, akkor személyesen is köszönetet mondott neki, amiért elengedték a 32 éves Pirlót.

"Megköszöntem neki és hozzátettem: ezzel tényleg kiegyenlítettebbé tette a bajnokságot!"

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
MU, Juve, Barca – a hétvége legjei
A hétvégén – utolsó topligaként – a Serie A is elrajtolt, így immár valamennyi európai élcsapat megmutatta magát a hazai porondon. Az Inter némi balszerencsével kikapott, a Roma egyenesen lebőgött. Angliában a Man. United volt...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Futballünnep: új stadionhoz új Juventus!
VIDEÓ! Ha nem lett volna elég az új stadion a szurkolóknak, nagy megelégedésükre egy teljesen új Juventust is láthattak a Serie A nyitányán - és nem csak a 86 millió eurós erősítés miatt. A 2. fordulóban a Zebrák igazi...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu