Nekivetkőztek a magyar póker hercegnői

Szerző: shLétrehozva: 2010. november 15. 17:05
VIDEÓVAL! Erotikus fotózáson vett részt egy olasz pókeroldal megbízásából két korábbi magyar szépségkirálynő, Freire Szilvia és Polgár Krisztina. Azt egyelőre nem tudni, hogy a Nápolyban és Capri szigetén készült képeket tartalmazó, négyfordulós élő tornasorozatot reklámozó naptárt lehet-e valaha kapni Magyarországon, de az biztos, hogy az olaszországi fotózásról egy forró hangulatú werkfilm került fel a videómegosztó portálokra.


A két magyar bombázó példátlan népszerűségnek örvendett a sorozat eddigi valamennyi állomásán, így a szervezők gondoltak egyet és a jövőben kettejükkel reklámozzák az idén indult sorozatot.

Aki azt gondolja, hogy a hölgyek kizárólag szépségük miatt vívtak ki elismerést az ellenfelek körében, az téved, hiszen mindketten szép eredményt értek el a People's Poker Tour névre hallgató bajnokság egy-egy állomásán.

Polgár Krisztina (a világbajnoki-2., jelenleg a világ vezető kártyatermének profi játékosa, Tóth Richárd korábbi barátnője) júniusban Budapesten lett negyedik 213 fős mezőnyben, amiért 5 millió forintnak megfelelő eurót zsebelt be.

Freire Szilvia pedig szeptemberben Montenegróban 234 induló között jutott döntő asztalra és kilencedik helyével gyűjtött be közel 2,5 millió forintnyi eurót.


KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Dobta jegyese a gyönyörű pókerhercegnőt?
Hiába jegyezte el egymást hosszú hónapokkal ezelőtt Erica Schoenberg és David Benyamine, a legfrissebb hírek szerint a pókeres álompár szakított. Az egykori profi teniszezőből lett magastétes francia játékos és a korábban...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Címlapon meztelenkedne a pókerkirálynő
Hogyan lesz egy modellből népszerű pókerprofi? Érdemes Lacey Jonest kérdezni, aki alig három év leforgása alatt a gyakran kemény kártyás világ egyik legismertebb alakja lett. Mindezt nemcsak kivételes adottságainak, hanem a...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Luxuspóker: ahol 20 millió csak a beugró
Minden idők második legdrágább versenyét rendezik meg januárban a Bahama-szigeteken, ahol az év egyik legnagyobb pókerfesztiválja keretében indulhatnak a legtehetősebb zsugások a 100 ezer(!) dolláros (20 millió forintos)...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu