Címlapon meztelenkedne a pókerkirálynő

Szerző: shLétrehozva: 2009. október 16. 10:29
Hogyan lesz egy modellből népszerű pókerprofi? Érdemes Lacey Jonest kérdezni, aki alig három év leforgása alatt a gyakran kemény kártyás világ egyik legismertebb alakja lett. Mindezt nemcsak kivételes adottságainak, hanem a játékhoz szükséges remek érzékének köszönhette. A szőke ciklon egy friss nyilatkozatában nyíltan beszélt múltjáról és szaftos részleteket árult el jövőbeli terveiről.


„Tavaly, mindössze a hatodik nőként az egyik vezető pókerújság címlapján szerepeltem egy barátnőmmel, de nem ám a Bluff Magazine szokásos konzervatív stílusában. Lenge ruhában fotóztank minket, nagyon élvezetes volt" – nyilatkozta Jones a napokban a ksino.com oldalnak.

„A képek láttán sokan kérdezték, pózolnék-e a Playboynak. Akkor pironkodva utasítottam vissza az ilyen mondatokat, de azóta sokat gondolkodtam rajta és másképp látom a dolgokat. Ha érkezne egy megkeresés, és meggyőzném magamat arról, hogy ez a lehetőség segítene karrierem új szintre emelésében, mindenképpen elvállalnám" – vallott őszintén a szőke bombázó.

Amennyiben valóra válna a szerződés, ő lenne az első professzionális pókerjátékos, aki megjelenne a nyuszis magazin címlapján. Valószínűleg nem sokan bánnák, ha Lacey Jones és a Playboy egymásra találnának. 

LACEY JONES FRISS INTERJÚJA

$$fhvideo:158978$$

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu