Elpókerezte saját lányát az őrült férfi

Szerző: shLétrehozva: 2009. október 18. 12:12
Első hallásra hihetetlen hírt közölt a napokban a Times of India, az ázsiai ország mértékadó lapja. Hallottunk már mértéktelenül költekező milliárdosokról, de olyanról aligha, hogy egy pókeres a saját lányát bocsájtsa játékba, miután valamennyi pénzét elveszítette. Satgaria városában ez is megtörtént.


Iszmail sejk egy falusi bazárban a szomszédos Sultanpurból érkezett Musztafa sejk névre hallgató társával kártyázott. A harmincas évei végén járó helyi férfinek nem nagyon ment a zsuga, összes pénzét elveszítette, ám ezzel messze nem maradt annyiban a játék.

A póker hevében Iszmail úgy döntött, saját lányát teszi fel, mint tét. Társa belement az üzletbe, a szerencse ismét Musztafa mellé szegődött, aki megnyerte a partit, és tiltakozása ellenére a 11. osztályos lánnyal távozott a helyszínről.

A szemtanúk nem hagyták annyiban a dolgot, másnap Sultanpurba indultak, és hazahozták a szerencsétlen gyermeket. Iszmail közismert szerencsejátékos volt a környéken, azonban azt soha senki nem gondolta, hogy ilyen középkori módszereket alkalmazna.

A helyi rendőrség vizsgálatot indított az ügyben.  

Címkék: póker
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu