KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ILARI_SAHAMIES"
Százmilliós téten pókerezett Räikkönen?! 2010. július 15. 10:42 VIDEÓK! Meglepő hírekkel állt elő két finn bulvárlap, amelyek egy magyar pénzben mérve többszázmilliós pókerjátszmát szellőztettek meg a 2007-es Formula-1-es világbajnok, Kimi Räikkönen részvételével. A hírek szerint a jelenleg rali-vb-n szereplő pilóta honfitársával, a kártyajáték egyik leghírhedtebb figurájával, Ilari Sahamiesszel csatázott, aki az interneten a létező legmagasabb téten, naponta százmilliókért játszik.
 
Egy este alatt elkártyázta 200 millióját 2009. október 30. 19:16 Egy darabig emlékezetes marad a csütörtök este a 23 éves magastétes pókerspecialista, Tom Dwan számára. Az ifjú titán egészen pontosan 1,1 millió(!) dollárt (200 millió forintot) veszített néhány óra leforgása alatt az internetes készpénzes játék során. Az online „durrrr" becenévre hallgató kártyás a mérhetetlen bukás ellenére is 600 ezer dolláros nyerőben van októberben, bár ami az idei esztendejét illeti, közel félmilliós mínuszban áll.
 
Két óra alatt 220 milliót bukott pókeren 2009. szeptember 21. 07:40 Döbbenetes jeleneteknek volt helyszíne a vezető magastétes pókert lebonyolító online oldal csütörtökön. Az egyik legismertebb készpénzes játékos, Ilari Sahamies, vagy ahogy kártyás körökben jobban ismerik, „Ziigmund" két óra alatt nem kevesebb mint 1,2 millió dollárt (220 millió forintot) bukott. A lottónyereménnyel felérő vagyon elsősorban a sokak által a világ legjobbjának tartott Phil Ivey zsebébe vándorolt, de részesült belőle egy másik híres játékos, Tom Dwan, azaz „durrrr" is.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu