Lady GaGa fittyet hány a valódi pókerre

Szerző: shLétrehozva: 2009. október 15. 07:38
Aki azt gondolta, a többek között a Poker Face című dallal hírnevet szerző Lady Gagát a kártyajáték szeretete inspirálta népszerű zenéje megalkotásakor, valószínűleg téved. Az énekesnő az elmúlt hetekben két jelentős pókertornára kapott ingyenes beugrót, de egyik alkalommal sem élt a lehetőséggel.


Először az augusztus közepén rendezett 1,5 millió dollár összdíjazású APT (Asian Poker Tour) makaói állomására postáztak neki meghívót a szervezők. Viszont az egy évvel ezelőtt hasonló gesztusban részesített 14-szeres olimpiai bajnok úszóhoz, Michael Phelpshez hasonlóan ő sem élt a lehetőséggel, hogy valóban próbára tegye „pókerarcát".

Sebaj gondolhatták a rajongók, hiszen október elején a szintén komoly hírnévvel bíró, félmillió dolláros nyereményalappal kecsegtető Irish Poker Festival kürtölte világgá, meghívták Dublin városába a zenészt.

Lady GaGa azonban csak nem jött, immár másodjára. Úgy tűnik, az egyébként a nagy kártyás hírében álló hölgy megelégszik a színpaddal, és nem kíván profi játékosokkal versenyezni.

LADY GAGA - POKER FACE

Címkék: póker
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu