Extrém póker, 50 méterrel a város felett

Szerző: shLétrehozva: 2009. szeptember 22. 07:46
Az egyik online oldal szó szerint új magasságokba emelte egyik friss versenye színvonalát, amikor Koppenhágában egy 22 fős tornát rendezett 50 méterrel a város felett. A speciális asztalt egy daru emelte a magasba, különleges hangulatot varázsolva az egyébként egy neves viadalra szóló belépővel kecsegtető selejtezőnek.


A résztvevők egyrésze az interneten keresztül kvalifikálta magát, mások meghívást kaptak a tornára, így két dán celeb is asztalhoz ült. A győzelmet végül egy 24 éves újságíró, Johannes Jörgensen szerezte meg, aki így egy 13 ezer dollár értékű csomagot nyert a rangos World Poker Openre.

Sikerét lehet, annak is köszönheti, hogy a híres dán profi, Theo Jörgensen egy héttel a viadal előtt lemondta szereplését, mivel fél a magasságtól.

Egy hasonló esemény Stockholmból  

„Mivel ilyen magasan volt a verseny, másként álltam hozzá az egészhez. Egyáltalán nem féltem attól, hogy 50 méterrel a város felett ülök, és igyekeztem olyanok ellen játszani, akik láthatóan minél előbb földet akartak érni" – árulta el a taktikáját a boldog győztes.

Nem ez volt az első alkalom, hogy egy online terem levegőben rendez tornát. Egy évvel ezelőtt a WSOPE (World Series of Poker Europe) főszponzora egy hasonlóan különleges attrakcióval üdvözölte a rangos sorozat Londonba érkezését.

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu