Ez az év legborzasztóbb pókerpartija!

Szerző: shLétrehozva: 2009. október 29. 07:46
A HÉT LEOSZTÁSA. Videókkal! Valószínűleg a világ legszerencsétlenebb pókeresének érezhette magát januárban Alexandre Gomes. A brazil elképesztő körülmények között a negyedik helyen távozott a 12,7 millió(!) dollár (2,3 milliárd forint) összdíjazású PokerStars Caribbean Adventure (PCA) elnevezésű, az év egyik fénypontjának számító versenyről, amikor leverték ász párját. A német Benny Spindler szerény K-J-val lépett játékba, de talán maga a 23 esztendős profi sem hitt a szemének, amikor meglátta a floppot. Az amerikai GSN csatorna néhány hete tűzte adásba a döntőt, nézzék meg mi történt!


A több millió dollár sorsáról döntő parti végén a brazil búcsúzott, a német akkor átvette a vezetést, de később csak a harmadik lett. Gomes a borzasztó kiesés után így nyilatkozott: „Ez egy cooler volt. Benny nagyon jól játszotta meg lapját, két kilencest, vagy tízest gondoltam a kezébe."

A póker ritka, mint a fehér holló az asztaloknál. Azért néhány különleges példa akad az elmúlt évek legjelentősebb tornáiról, amikor a bombaerős kombináció rámosolygott valamely játékosra. Tekintsenek meg néhány különleges leosztást!

2008-AS WSOP: CHINO RHEEM SZALAD BELE EGY HATOS PÓKERBE

$$fhvideo:156685$$

HIGH STAKES POKER: ELI ELEZRA ÁSZ PÓKER FLOPPOL

$$fhvideo:156687$$

OMAHA: HIHETETLEN PÓKER VER PÓKERT

$$fhvideo:156691$$

 WSOP 2008: MINDEN IDŐK LEGSZÖRNYŰBB KEZE, KIKAP AZ ÁSZ PÓKER

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu