KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "EPT"
Pókerversenyek 20-50 milliós beugróval 2011. április 5. 15:20 Szépen lassan divattá válik pókeres körökben méregdrága, átszámítva 20 millió forint körüli élő tornákat szervezni. Néhány hete az egyik online portál jelentette be méregdrága nevezési díjú versenysorozata indulását, most az egyik kaszinó csábítja a legtehetősebb játékosokat.
 
Betiltották a brutális pókerreklámot 2010. november 24. 16:55 Betiltották Németországban az egyik online pókerterem reklámfilmjét, amelyben brutális példákkal ecseteli, miért biztonságosabb a számítógép előtt kártyázni a virtuális világban, mint élőben valódi asztaloknál. Az egyébként Európa legjelentősebb élő pókersorozatát (EPT - European Poker Tour) szervező internetes oldal mindenesetre meggyőző példákkal állt elő azok számára, akik esetleg vacilláltak volna. Figyelem a reklámban véres jelenetek láthatók!
 
Bélabácsi, Tóth Ricsi: irány a Bahamák! 2009. december 14. 20:51 Szokás szerint nagyüzem volt vasárnap az online pókertermek versenyasztalain, ahol ezúttal is több magyar siker született, de két értékes eredmény külön említést érdemel. Internetes selejtezőből kvalifikálta magát az év egyik fénypontjának számító, januárban a Bahama-szigeteken rendezendő PCA (PokerStars Caribbean Adventure) 10 ezer dolláros NL Hold'em főversenyére Traply Péter és Tóth Richárd.
 
Elátkozták a rekorddöntő pókerjátékost 2009. december 7. 18:38 Európában párját ritkítja az olasz profi pókeres, Luca Pagano, aki szombaton alig néhány hét leforgása alatt második alkalommal írta át az EPT (European Poker Tour) történelemkönyveit. A nívós sorozat prágai főversenyen tizenharmadik alkalommal végzett fizetős helyen, amely önmagában új rekord, de ami ennél is nagyobb teljesítmény, hogy röviddel később döntőbe került, pályafutása során hatodszor. Mindezzel egyetlen gond akad, mint eddig mindig, most is lecsúszott a győzelemről.
 
Ez az év legborzasztóbb pókerpartija! 2009. október 29. 07:46 A HÉT LEOSZTÁSA. Videókkal! Valószínűleg a világ legszerencsétlenebb pókeresének érezhette magát januárban Alexandre Gomes. A brazil elképesztő körülmények között a negyedik helyen távozott a 12,7 millió(!) dollár (2,3 milliárd forint) összdíjazású PokerStars Caribbean Adventure (PCA) elnevezésű, az év egyik fénypontjának számító versenyről, amikor leverték ász párját. A német Benny Spindler szerény K-J-val lépett játékba, de talán maga a 23 esztendős profi sem hitt a szemének, amikor meglátta a floppot. Az amerikai GSN csatorna néhány hete tűzte adásba a döntőt, nézzék meg mi történt!
 
Megint pofára esett a csúcstartó pókeres 2009. október 25. 20:11 Senki nem büszkélkedhet a világ legnagyobb pókersorozata, az EPT (European Poker Tour) történetében annyi döntővel és fizetős helyezéssel, mint Luca Pagano. Az olasz profi szombaton a varsói 4,000 eurós főversenyen karrierje ötödik fináléjába került, miután pénteken tizenkettedik alkalommal verekedte magát pénzbe, ám a meseszerű történetnek egy szépséghibája van. Csakúgy, mint eddig mindig, a trófeát nem sikerült begyűjtenie.
 
Nagyot koppant a magyar kártyás Varsóban 2009. október 24. 20:49 Hiába állt az első forduló után az egyik legtöbb zsetonnal az egyetlen magyar, Botond Balázs az EPT (European Poker Tour) varsói 4,000 eurós NL Hold'em főversenyén, a 2. körben búcsúzott a tornától. A Birs320 becenévre hallgató kártyás kiesésének körülményei ismeretle- nek. A 203 induló részvételével zajló rangos viadalon már kialakult a döntő mezőnye, ahova a sorozat korábbi év játékosának választott Luca Pagano is bejutott.
 
Magyar bánt el a szexi műsorvezetővel! 2009. október 22. 08:29 Átmentette a napokban zárult WPT (World Poker Tour) marrakesi főversenyén mutatott remek formáját Botond Balázs és az élmezőnyben jutott tovább az EPT (European Poker Tour) varsói 4,000 eurós NL Hold'em-tornáján a második napra. A magyar játékos 2,5-szeresére növelte kezdő zsetonját, amelyet többek között egy látványos partinak köszönhet, amikor alaposan megleckéztette a sorozat televíziós új műsorvezetőjét, Michelle Orpe-ot.
 
Szendvicset lopott a póker botrányhőse 2009. október 13. 07:43 Egy éve egy új, eddig ismeretlen figura ütötte fel a fejét a pókeres elitkörökben. A mindössze 25 esztendős Luke Schwartz bokszolókat megszégyenítő önbizalommal beszél magáról, miközben szemrebbenés nélkül kritizálja ellenfeleit. Az nagyképű játékos arca immár akkorára nőtt, hogy a nemrég zárult EPT (European Poker Tour) London helyszínén a büfében úgy érezte, neki ingyen jár a szendvics. A biztonságiak másképp gondolták.
 
Kikapott a magyarverő pókervilágbajnok 2009. október 8. 08:10 Végképp bizonyította a póker világbajnoki címvédője, Peter Eastgate, tavaly novemberi diadala az év legfontosabb versenyén, a WSOP-főversenyén (World Series of Poker) nem a szerencse műve volt. Az viadal utolsó magyarját, Lendvai Tamást a 25. helyen búcsúztató dán profi az EPT London 5,000 fontos NL Hold'em tornáján bombaerős mezőnyben szerezte meg a második helyet, miután a párbajban alulmaradt az amerikai Aaron Gustavsonnal szemben.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu