Magyar bánt el a szexi műsorvezetővel!

Szerző: shLétrehozva: 2009. október 22. 08:29
Átmentette a napokban zárult WPT (World Poker Tour) marrakesi főversenyén mutatott remek formáját Botond Balázs és az élmezőnyben jutott tovább az EPT (European Poker Tour) varsói 4,000 eurós NL Hold'em-tornáján a második napra. A magyar játékos 2,5-szeresére növelte kezdő zsetonját, amelyet többek között egy látványos partinak köszönhet, amikor alaposan megleckéztette a sorozat televíziós új műsorvezetőjét, Michelle Orpe-ot.


Botond néhány napja 9,2 millió forintnak megfelelő eurót nyert, amikor Marrakesben a döntőig menetelt több mint 416 induló között. Honfitársunk nem elégedett meg ennyivel, alig néhány nappal később egyedüli magyarként már Varsóban vitézkedett.

A nap leglátványosabb partiját az EPT háziasszonyát, Kara Scottot váltó Michelle Orpe-pal játszotta. Q-8-10-8 boardon a hölgy egy 11 ezres kasszába 8 ezret emelt, amelyet a honi kártyás megadott. A riveren érkezett még egy dáma, a holland kisasszony pedig újabb komoly összeget hívott, mire Botond azonnal all-int jelentett, az egyébként az EPT műsorvezetőjeként tevékenykedő játékos pedig bosszúsan dobott.

Orpe később elárulta ász párja volt kézben, míg a magyarnál egy dáma volt (azaz full). Botond többek között ezzel a szép kasszával a 203 indulóból versenyben maradt 148 játékos között 82 ezer zsetonnal a 13. helyet foglalja el a második forduló előtt.

EPT VARSÓ, FŐVERSENY, 4,000 EURÓS NL HOLD'EM,
ZSETONÁLLÁS AZ 1. FORDULÓ UTÁN:
1. Carter Phillips amerikai 194,850
2. Antony Lellouche francia 131,475
3. Alexander Klimasin orosz 105,650
...13. Botond Balázs magyar 82,000
A LEGJOBB SZTORIK A PÓKER VILÁGÁBÓL:

►Pókeressel fogadott Pepe Reina

►Eljátszotta lányát az indiai férfi

►Lady GaGát nem érdekli a póker

►Levetkőzne a szőke pókerprofi

►Új világcúcs: 74 óráig pókerezett

►Meztelenkedtek a pókersztárok

►Szendvicset lopott a botrányhős

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu