KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "EPT_VARSO"
Megint pofára esett a csúcstartó pókeres 2009. október 25. 20:11 Senki nem büszkélkedhet a világ legnagyobb pókersorozata, az EPT (European Poker Tour) történetében annyi döntővel és fizetős helyezéssel, mint Luca Pagano. Az olasz profi szombaton a varsói 4,000 eurós főversenyen karrierje ötödik fináléjába került, miután pénteken tizenkettedik alkalommal verekedte magát pénzbe, ám a meseszerű történetnek egy szépséghibája van. Csakúgy, mint eddig mindig, a trófeát nem sikerült begyűjtenie.
 
Nagyot koppant a magyar kártyás Varsóban 2009. október 24. 20:49 Hiába állt az első forduló után az egyik legtöbb zsetonnal az egyetlen magyar, Botond Balázs az EPT (European Poker Tour) varsói 4,000 eurós NL Hold'em főversenyén, a 2. körben búcsúzott a tornától. A Birs320 becenévre hallgató kártyás kiesésének körülményei ismeretle- nek. A 203 induló részvételével zajló rangos viadalon már kialakult a döntő mezőnye, ahova a sorozat korábbi év játékosának választott Luca Pagano is bejutott.
 
Magyar bánt el a szexi műsorvezetővel! 2009. október 22. 08:29 Átmentette a napokban zárult WPT (World Poker Tour) marrakesi főversenyén mutatott remek formáját Botond Balázs és az élmezőnyben jutott tovább az EPT (European Poker Tour) varsói 4,000 eurós NL Hold'em-tornáján a második napra. A magyar játékos 2,5-szeresére növelte kezdő zsetonját, amelyet többek között egy látványos partinak köszönhet, amikor alaposan megleckéztette a sorozat televíziós új műsorvezetőjét, Michelle Orpe-ot.
 
Tóthék második nekifutásra véreztek el 2008. november 17. 23:00 Megbosszulta magát a csekély zsetonmennyiség, mind a nemrég profinak szerződő Tóth Csaba, mind Tóth Sándor kiesett a PokerStars EPT (Európai Pókersorozat) Varsó második versenynapján hétfőn. Az 5,400 dolláros NL Hold'em főversenyen mindössze 24-en folytatják a küzdelmet kedden az értékes trófeáért és a 370 ezer eurós nyereményért.
 
Tóth Sándor egymaga ment tovább 2008. november 16. 17:56 Egyetlen magyar játékosként indulva továbbjutott Tóth Sándor a PokerStars EPT (Európai Pókersorozat) Varsó főversenyének 1/A napján, a 4,000 eurós NL Hold'em tornán szombaton. A teltházas (540 indulóval büszkélkedő) budapesti viadalt követően a lengyel fővárosban alig 99-en jelentek meg, Tóth az 53 túlélő között a középmezőnyben, 18,900 zsetonnal lépett a hétfői 2. fordulóba.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu