Megint pofára esett a csúcstartó pókeres

Szerző: shLétrehozva: 2009. október 25. 20:11
Senki nem büszkélkedhet a világ legnagyobb pókersorozata, az EPT (European Poker Tour) történetében annyi döntővel és fizetős helyezéssel, mint Luca Pagano. Az olasz profi szombaton a varsói 4,000 eurós főversenyen karrierje ötödik fináléjába került, miután pénteken tizenkettedik alkalommal verekedte magát pénzbe, ám a meseszerű történetnek egy szépséghibája van. Csakúgy, mint eddig mindig, a trófeát nem sikerült begyűjtenie.


Az egykori kaszinótulajdonos neve gyakorlatilag összefonódott az EPT-vel. Már a 2004-es első szezonban kétszer döntőzött, nem sokkal később pedig a bajnokság főtámogatójától szponzori szerződést kapott.

Összesen 12 kisebb-nagyobb fizetős helyezést gyűjtött össze, amellyel nyugodtan kijelenthetjük, ő Európa legkiegyensúlyozotabb élő játékosa. A héten úgy tűnt, Varsóban végre megtörheti az évek óta őt üldöző győzelmi átkot, mikor szombaton a második helyen jutott a fináléba. 

Aztán az előző négy döntőjéhez hasonlóan idő előtt távozott, pedig ezúttal túlságosan ismert kártyások ellen sem kellett küzdenie. Pagano számára a legfájóbb pont a gyakorlatilag összes zsetonját elrabló partijának története, hiszen A-K-ját egy A-Q verte a flopra érkező dámával.

A súlyos veszteségek után hamar távozott, így maradt számára a negyedik hely, amely újabb szép összeget hozott konyhájára, ám mindez alligha vigasztalja majd a 31 esztendős EPT-rekordert.

ÍGY ESETT KI ELSŐ EPT-DÖNTŐJÉBŐL

PAGANO AKCIÓBAN AZ EPT KOPPENHÁGÁN

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu