KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LUCA_PAGANO"
Elátkozták a rekorddöntő pókerjátékost 2009. december 7. 18:38 Európában párját ritkítja az olasz profi pókeres, Luca Pagano, aki szombaton alig néhány hét leforgása alatt második alkalommal írta át az EPT (European Poker Tour) történelemkönyveit. A nívós sorozat prágai főversenyen tizenharmadik alkalommal végzett fizetős helyen, amely önmagában új rekord, de ami ennél is nagyobb teljesítmény, hogy röviddel később döntőbe került, pályafutása során hatodszor. Mindezzel egyetlen gond akad, mint eddig mindig, most is lecsúszott a győzelemről.
 
Megint pofára esett a csúcstartó pókeres 2009. október 25. 20:11 Senki nem büszkélkedhet a világ legnagyobb pókersorozata, az EPT (European Poker Tour) történetében annyi döntővel és fizetős helyezéssel, mint Luca Pagano. Az olasz profi szombaton a varsói 4,000 eurós főversenyen karrierje ötödik fináléjába került, miután pénteken tizenkettedik alkalommal verekedte magát pénzbe, ám a meseszerű történetnek egy szépséghibája van. Csakúgy, mint eddig mindig, a trófeát nem sikerült begyűjtenie.
 
Egy magyar hölgy és a kivert pókerprofik 2009. április 20. 08:26 A vasárnap asztalhoz ülő három magyar közül bravúros teljesítménnyel egyedül Jerney Katalin jutott a második fordulóba az EPT (Európai Pókersorozat) San Remó-i 5,000 eurós NL Hold'em-főversenyén. A minden idők legnagyobb öreg kontinensen rendezett pókertornáján 1,178 indulóból már csak 469-en vannak versenyben, profik egész sora búcsúzott, ám honfitársunk a 235. helyen, átlag körüli 21,300 zsetonnal továbblépett! Vezet a horvát Dragan Galic.
 
Dögös pókercicától hangos Németország 2009. március 14. 07:56 VIDEÓVAL. Valóságos pókerlázban ég Németország, hiszen az utóbbi idők egyik legjobb döntős mezőnye öntött formát a korábban Budapestet is megjárt, 667 versenyzőt vonzó EPT (Európai Pókersorozat) dortmundi 5,000 eurós nevezési díjú főversenyén. Ráadásul a címvédő Mike McDonald és az Év Játékosa Luca Pagano mellett másfél év után ismét női versenyző verekedte be magát EPT-döntőbe, Sandra Naujoks révén. A 27 éves korábbi modell és póker Európa-bajnok vasárnap akár 917 ezer euróval (275 millió forinttal) gazdagabban térhet haza, bár ehhez hét ellenfelének is lesz egy-két szava.
 
A friss világbajnok Prágába érkezik 2008. november 29. 17:39 Jelezte részvételi szándékát a december elején rendezendő PokerStars EPT (Európai Pókersorozat) prágai állomására a két héttel ezelőtt világbajnoki címet szerző dán Peter Eastgate.
 
Négyen maradtak a pénteki sorakozóra 2008. október 31. 09:57 Kedden 73-an voltak, csütörtök estére már csak négyen maradtak. Ez a magyar mérleg a PokerStars EPT (Európai Pókersorozat) Budapest második fordulója után. A legutóbbi játéknapot hazai szempontból Tóth Zoltán zárta a legjobban, aki a kilencedik helyen lépett tovább, de Andrejkovics Milán, Saskőy Szabolcs és Tolnai Tibor is folytathatja a 42 fősre szűkült mezőnyben a csatát a döntő asztalért. Kaló Dénes, Annette Obrestad, Luca Pagano és Kara Scott számára azonban végetért a küzdelem.
 
A héten ránk koncentrál a pókervilág 2008. október 27. 22:15 Már csak órák vannak hátra a legjelentősebb magyar földön rendezendő pókertorna, az EPT (Európai Pókersorozat) Budapest főversenyéig, a 4,000 eurós NL Hold'em tornáig, azonban az ötszáz játékos számára nyitva álló tornára máris 350 regisztráció érkezett. Egyben biztossá vált olyan sztárok szereplése, mint az EPT előző szezonjában év játékosának választott Luca Pagano, illetve tiszteletét teszi a magyar fővárosban a friss, vasárnapi WPT-győztes Bertrand Grospellier, továbbá Vicky Coren és Dario Minieri is.
 
Kaló Dénes lemaradt az év újonca díjról 2008. szeptember 10. 22:24 Mindenki legnagyobb meglepetésére az előző szezonban ugyan jól teljesítő, ám kiemelkedőt nem mutató olasz Luca Paganót választották az év játékosának az Európai Pókersorozat (EPT) első alkalommal kiírt díjátadó gáláján. Az év újonca kategóriában a jelöltek között volt az előző szezonban kétszer is második helyen végző Kaló Dénes, ám a kitüntetést mégsem a magyar, hanem a három döntő asztalig menetelő norvég Trond Eric Eidsvig gyűjtötte be.
 
Kaló Dénes lehet az év felfedezettje 2008. augusztus 24. 01:40 Kaló Dénes olyan tettet hajthat végre, amelyhez hasonlót a magyar pókerélet még soha nem tapasztalt. Az Európai Pókersorozat (EPT) pénteken nyilvánosságra hozta az év felfedezettjének szűkített névsorát, amelynek tagja a honi játékos is. Az öreg kontinens legrangosabb tornáit magában foglaló bajnokság az előző szezonban kiemelkedő teljesítményt nyújtó, korábban ismeretlen versenyzők legjobbját díjazza. Az eredményhirdetésre az új idény első állomásán, Barcelonában kerül sor szeptember 9-én, Kaló jó esélyes pályázik a kitüntetésre.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu