A héten ránk koncentrál a pókervilág

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 27. 22:15
Már csak órák vannak hátra a legjelentősebb magyar földön rendezendő pókertorna, az EPT (Európai Pókersorozat) Budapest főversenyéig, a 4,000 eurós NL Hold'em tornáig, azonban az ötszáz játékos számára nyitva álló tornára máris 350 regisztráció érkezett. Egyben biztossá vált olyan sztárok szereplése, mint az EPT előző szezonjában év játékosának választott Luca Pagano, illetve tiszteletét teszi a magyar fővárosban a friss, vasárnapi WPT-győztes Bertrand Grospellier, továbbá Vicky Coren és Dario Minieri is.


Fotó: pokernews.com

A hajrájához érkezett a visszaszámlálás, kedden új fejezet kezdődik a hazai pókeréletben, amikor az öreg kontinens legjelentősebb bajnoksága, az EPT első alkalommal Budapestre érkezik.

 

A világsztárokat felvonultató viadal a korábbi közép-kelet-európai sikerekből merít, hiszen korábban Varsóban és Prágában is hatalmas sikert aratott az Európai Pókersorozat megjelenése. A minőségi küzdelem garanciája a nemzetközi szinten is kiemelkedő játékosok szereplése.

 

A sorozat saját honlapjának közleményében álló információk alapján biztosra vehetjük, első osztályú mezőny gyűlik össze a Las Vegas casinóban október 28 és november 1 között. Az ötszáz játékosban meghatározott keretszámhoz képest máris 350 regisztráció érkezett, közülük százan az online selejtezők során harcolták ki a részvételt, gyanítható, teltházas eseményre készülhetnek a szervezők.

 

A póker számottevő alakjai közül többen máris jelezték részvételi szándékukat a budapesti viadalra. Először is szót kell ejteni Luca Paganóról, akit EPT az év játékosának választott az előző szezonban. Dario Minieri szintén tisztetelét teszi a fővárosban, a nyáron WSOP-karkötőt szerzett, az egyik legveszélyesebb online játékosnak tartják a fiatal olaszt.

 

A francia különítmény élén mindenképp Bertrand Grospellier áll, aki a sorozat januári, bahamai versenyén aratta le a babérokat, vasárnap pedig az Egyesült Államok egyik legfontosabb tornáján, a WPT Festa al Lagón diadalmaskodott. A tengerentúli számolatlan klasszis közül Vicky Coren érkezésére biztosan számíthatunk, aki televíziós műsorvezetőből avanzsált profi pókerjátékossá.

 

A számos külföldi név mellett természetesen EPT-tornán soha nem látott méretű hazai küldöttség megjelenésére számíthatunk. A teljesség igénye nélkül Kaló Dénes, Kwaysser Valdemár Ákos, Tóth Richárd, Traply Péter által fémjelzett társaságon túl, számos honfitársunk próbál szerencsét a Las Vegas casinóban.

 

A főverseny október 28-án veszi kezdetét 27 asztalon, a két részre bontott első fordulóval, a győztes november elsején emelheti magasba a trófeát. A 4,000 eurós viadal mellett további három versenyen folyik a küzdelem október 30 és november 1 között.

 

AZ EPT BUDAPEST OPEN PROGRAMJA:
okt. 27: 18.00 200 eurós szuperszatellit
okt. 28: 13.00 EPT főverseny, 4,000 eurós NL Hold'em 1/A nap
okt. 29: 13.00 EPT főverseny, 4,000 eurós NL Hold'em 1/B nap
okt. 30: 13.00
EPT főverseny, 2. nap 
okt. 30: 20.00 550 eurós NL Hold'em Rebuy
okt. 31: 13.00
EPT főverseny, 3. nap
okt. 31: 18.00 2,100 eurós NL Hold'em
Nov. 1: 13.00 1,070 eurós NL Hold'em
Nov. 1: 13.00 EPT főverseny, döntő asztal

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu