KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KALO_DENES"
Elszálltak a póker nagyágyúi Budapesten 2009. november 26. 20:17 A szerdai első selejtezőnapon valódi csillaghullás történt a Budapest Poker Open 350 ezer forint nevezési díjú NL Hold'em főversenyén. A 107 indulóból mindössze 29-en maradtak állva a forduló végére, a nagyobb nevek közül a korábbi online világelső, Turmezey Péter és Andrejkovics Milán továbblépett, ám egy sor nemzetközi sikert arató játékosunk búcsúzott. A mezőnyt azt internetes specialista, Juhász Benjámin vezeti.
 
Új pókersztár tűnt fel: Teddy Sheringham 2009. október 5. 10:07 Teddy Sheringham két hét alatt második világraszóló pókersikere kapujában áll, ezúttal az EPT (European Poker Tour) londoni 5,000 fontos NL Hold'em főversenyén áll az élmezőnyben, amikor a 730-ból már csak 111-en maradtak. Minden idők legnagyobb brit földön rendezett tornáján a második fordulóból csak egy magyar, Lendvai Tamás lépett tovább, Kaló Dénes és Markovits Ádám búcsúzott.
 
A londoni elittel pókerezik Kaló Dénes 2009. október 4. 21:20 Videókkal! Három magyar jutott tovább a második fordulóba a hatalmas, 730 főt felvonultató EPT (European Poker Tour) londoni 5,000 fontos NL Hold'em főversenyén. A legelőkelőbb helyen Kaló Dénes lépett tovább, de a nemrég Barcelonában 23. helyet szerző Markovits Ádám illetve Lendvai Tamás is második fordulós. A hatalmas érdeklődésnek köszönhetően minden idők legnagyobb brit pókertornáján szerepelnek honfitársaink, jelenleg 318-an vannak versenyben, az első helyezett nem kevesebb mint 850 ezer fontot (251 millió forintot) tehet zsebre.
 
Kétmilliárdos tornán a magyar pókerelit 2009. szeptember 21. 09:52 Elérkezett csúcspontjához az online világbajnokság (WCOOP), vasárnap késő este kezdetét vette a 10,72 millió dolláros (kétmilliárd (!) forint) összdíjazású főverseny. Az év legnagyobb internetes tornáján a teljes magyar pókerelit képviselteti magát, így az első vb-karkötős, Traply Péter, a korábbi online világelső Turmezey Péter mellett a WPT-bajnok Tóth Richárd illetve Markovits Ádám, de a kétszeres EPT-második Kaló Dénes is asztalhoz ült.
 
Bélabácsi vezet a magyar pókerranglistán 2009. szeptember 17. 11:03 Szenzációs évet produkál Traply Péter, az első magyar pókervilágbajnok, nem véletlen, hogy a 2009-es magyar pókerranglista élén is a 22 esztendős budapesti profi trónol. A dobogó alsó fokán jelenleg Kármán Antonio áll, aki még áprilisi bécsi diadalával nyert közel 150 ezer dollárt. Az élmezőnyben találjuk a friss WPT-bajnok Tóth Richárdot, illetve a kis híján Budapesten győző ifjú Tóth Csabát.
 
A legjobbak: íme a Magyar Póker Top 100! 2009. szeptember 16. 15:37 FRISSÍTVE: 2009.09.15. Az elmúlt évek sorozatos sikerei után a SportHirado.hu összeállította a Magyar Póker Top 100-at, amely a magyar pókerjátékosok élő versenyen szerzett száz legnagyobb nyereményét tartalmazza. A listára összesen 54-en kerültek fel 1,65 (!) milliárd forintos vagyont összekártyázva. A két legjobb eredménnyel Kaló Dénes rendelkezik, legtöbbször, szám szerint hétszer Tóth Richárd neve szerepel a rangsorban, ahova két hölgy, Szilasi Viktória és Jerney Katalin is beverekedte magát.
 
Póker-vb: óriásit párbajozott Kaló Dénes 2009. szeptember 14. 19:14 Fantasztikus kilencedik helyet szerzett Kaló Dénes az online póker-vb (WCOOP) 500 dolláros NL Hold'em heads-up bajnokságán vasárnap. A kétszeres EPT-második, nem kevesebb, mint 1564 fős mezőnyben harcolt, egy az egy elleni csatában és hét megnyert párharc után az igazi nagy nyeremények kapujában vérzett el.
 
A legjobbak: íme a Magyar Póker Top 100! 2009. szeptember 14. 08:21 FRISSÍTVE: 2009.09.15. Az elmúlt évek sorozatos sikerei után a SportHirado.hu összeállította a Magyar Póker Top 100-at, amely a magyar pókerjátékosok élő versenyen szerzett száz legnagyobb nyereményét tartalmazza. A listára összesen 54-en kerültek fel 1,65 (!) milliárd forintos vagyont összekártyázva. A két legjobb eredménnyel Kaló Dénes rendelkezik, legtöbbször, szám szerint hétszer Tóth Richárd neve szerepel a rangsorban, ahova két hölgy, Szilasi Viktória és Jerney Katalin is beverekedte magát.
 
Takarító, csapos is lehet pókermilliomos 2009. szeptember 9. 11:39 Bárkiből lehet pókermilliomos. Persze nem árt kötélidegek mellett jó adag tehetséggel rendelkezni, hogy a legjobbak közé kerüljünk, de a legjobb versenyjátékosok nyereménylistája bizonyítja, a legkülön- bözőbb háttérből kilépve is sikeresek lehetünk a kártya világában. A napjainkban ismert híres pókeresek között egyesek egyetemistából mások informatikusból lettek profik, de van olyan sztár, aki takarító vagy csapos volt „előző életében", összegyűjtöttük a legjellemzőbb példákat.
 
Magyar pókerünnep készülődik Vegasban 2009. május 26. 22:55 Ha a magyarok áttörésének évét keressük a póker-világbajnokság (WSOP - World Series of Poker) történetében, akkor érdemes a 2009-es esztendőt megjelölni. Nyugodtan kijelenthetjük, soha nem látott számban indulnak Las Vegasba honfitársaink, hogy belekóstoljanak a legnagyobb kártyás rendezvény negyvenedik kiírásába. Hogy a több tízezer (!) játékos között maréknyinak tűnő néhány tízfős magyar alakulat hogyan boldogul, arról csak a szerdán rajtoló, de egészen július közepéig tartó bajnokság végén derül fény. Remélhetőleg megtörik a jég és végre megkaparintjuk az 57 verseny valamelyikén az első honi – a győztesnek járó – WSOP-karkötőt.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu