Kétmilliárdos tornán a magyar pókerelit

Szerző: shLétrehozva: 2009. szeptember 21. 09:52
Elérkezett csúcspontjához az online világbajnokság (WCOOP), vasárnap késő este kezdetét vette a 10,72 millió dolláros (kétmilliárd (!) forint) összdíjazású főverseny. Az év legnagyobb internetes tornáján a teljes magyar pókerelit képviselteti magát, így az első vb-karkötős, Traply Péter, a korábbi online világelső Turmezey Péter mellett a WPT-bajnok Tóth Richárd illetve Markovits Ádám, de a kétszeres EPT-második Kaló Dénes is asztalhoz ült.


A felsorolt honi nagyágyúk mellett többek között Scheili Richárd, Gelencsér Péter, illetve a „jbenya", „ebandita", „kripp85", „Ajven", „alonso88", „frtk", „GASpeer", „szszabados", „szusza84", „Tomif gsd", „Unicum next" és „unicum100" becenevű játékosunk is indult. A „logikon" fedőnevű budapesti kártyás számára viszont már az első órában véget ért a kaland.

Az 5,000 dolláros nevezési díjat 2144-en fizették be, így alakult ki a döbbenetes méretű nevezési alap, amelyből 306-an részesülnek, az első helyért csillagászati 1,715 millió dolláros nyeremény jár. 

Az első nap után 178-an maradtak, immár csak két magyar reménykedhet, Kaló és Markovits, előbbi a fantasztikus második helyen áll, utóbbi a 18.

Traply nem sokkal a pénz előtt esett ki, amikor sorral verték király szettjét.

Traply Péter kiesőpartija a verseny 11. órájában  

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu