KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "TRAPLY_PETER"
Pénzeső a magyar póker álomhétvégéjén 2010. február 9. 08:11 Kijelenthető, minden idők legjobb hétvégéjét zárta vasárnap az internetes magyar pókerközösség, amely számtalan kisebb értékű eredmény mellett hét olyan összeggel járó sikert ért el, amelyből általában hetente egy ha összejön. Az ismert arcok közül a világbajnok Traply Péter tett ki magáért,a legnagyobbat Czuczor Márton (noirduck) nyerte, egészen pontosan 48 257 dollárt (9,7 millió forintot).
 
„Odalett" Bélabácsi a Bahamákon 2010. január 8. 19:23 Videóval! A harmadik forduló jelentette a végállomást a Bélabácsi becenévre hallgató Traply Péter számára a Bahama-szigeteken zajló PokerStars Caribbean Adventure (PCA) elnevezésű szuperversenytől. Az első magyar pókervilágbajnok búcsúja ellenére négy honfitársunk talpon maradt, a legrangosabb sorozatokat rendszeresen járó Lendvai Tamás illetve Markovits Ádám, a WSOP-második, WPT-bajnok, EPT-harmadik Tóth Richárd és Zakhar Péter.
 
Bekezdett Bélabácsi a pókerparadicsomban 2010. január 7. 20:07 Videóval! Sikerült a továbbjutás a Bélabácsi becenévre hallgató Traply Péter számára a világbajnokságon (WSOP-n) kívül rendezett legnagyobb pókertornán, a Bahama-szigeteki PokerStars Caribbean Adventure (PCA) 10,000 dolláros NL Hold'em-torna második selejtezőnapján.
 
Bélabácsi, Tóth Ricsi: irány a Bahamák! 2009. december 14. 20:51 Szokás szerint nagyüzem volt vasárnap az online pókertermek versenyasztalain, ahol ezúttal is több magyar siker született, de két értékes eredmény külön említést érdemel. Internetes selejtezőből kvalifikálta magát az év egyik fénypontjának számító, januárban a Bahama-szigeteken rendezendő PCA (PokerStars Caribbean Adventure) 10 ezer dolláros NL Hold'em főversenyére Traply Péter és Tóth Richárd.
 
Egy este, két magyar, 16 millió pókeren 2009. december 7. 15:32 Újabb nagyszerű hétvégét produkáltak a magyar pókerjátékosok az internetes vasárnapi többasztalos tornákon. A prímet ezúttal nem a legismertebb nevek, hanem „Karcsibohoc" illetve a néhány jelentősebb eredménnyel rendelkező „Kripp85" fedőnév alatt tevékenykedő honfitársaink vitték.
 
Traply: Magyar pókerbajnokság, nélkülem! 2009. november 26. 07:42 Meglepő, vagy sem, de sorozatban második éve nem szerepel az ország eddigi legnagyobb pókersikerét elérő Traply Péter a magyar bajnokságon, a héten zajló Budapest Poker Openen. Hazánk első világbajnoki karkötőse a SportHirado.hu érdeklődésére szerdán erősítette meg távolmaradását. Bélabácsi tavaly kritizálta az EPT (European Poker Tour) budapesti állomásán történteket - állítólag ezért orroltak meg akkor rá hazánk eddigi legnagyobb kártyás eseményén.
 
Magyar pókerbajnokság, Bélabácsi nélkül 2009. november 15. 17:58 Az előzetes tervekhez képest egy nappal később, szerdán rajtolt a magyar bajnokságként titulált Budapest Poker Open. Az immár ötödik alkalommal kiírt legjelentősebb hazai kártyás esemény főversenye rekordösszegű, 156 (!) millió forintos nyereményalappal kecsegtet. A legismertebb hazai ászok döntő többsége természetesen szerencsét próbál a BPO-n, azonban a tavalyi évhez hasonlóan az idén is hiányzik majd az első világbajnoki karkötősünk, Traply Péter.
 
Szuperdöntőbe jutott a magyar pókerász 2009. november 2. 19:16 Szeptemberi WPT (World Poker Tour) Szlovákián aratott tornagyőzelmét követően ismét hallatott magáról az egyik leghíresebb magyar pókerjátékos, Tóth Richárd. A 29 éves játékos a legpatinásabb rendszeres internetes viadal, a Sunday Million döntőjében szerepelt, a kilencedik helyen végzett nem kevesebb mint 7962 induló között. „RickoT" sikere mellett megannyi honfitársunk remekelt a vasárnapi online tornadömpingben.
 
Magyar belháború a póker-világranglistán 2009. október 21. 15:14 Továbbra is előkelő helyen szerepel a Pocketfives által kiadott legfrissebb online póker-világranglistán a két legjobb magyar játékos, Turmezey Péter és Traply Péter. A többasztalos internetes játék két szemtelenül fiatal hazai ásza egész évben kiélezett csatát folytatott a legjobb magyar címért, október végéhez közeledve sem sok választja el őket egymástól.
 
Ismét „lecsapott" a félelmetes Bélabácsi 2009. szeptember 30. 13:04 Tovább folytatja őrületes 2009-es évét Traply Péter. A Bélabácsi becenévre hallgató első magyar pókervilágbajnok a napokban egy újabb vezető online torna, a Sunday 500 mezőnyét riogatta, egészen a harmadik helyig menetelt.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu