KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "TURMEZEY_PETER"
Elszálltak a póker nagyágyúi Budapesten 2009. november 26. 20:17 A szerdai első selejtezőnapon valódi csillaghullás történt a Budapest Poker Open 350 ezer forint nevezési díjú NL Hold'em főversenyén. A 107 indulóból mindössze 29-en maradtak állva a forduló végére, a nagyobb nevek közül a korábbi online világelső, Turmezey Péter és Andrejkovics Milán továbblépett, ám egy sor nemzetközi sikert arató játékosunk búcsúzott. A mezőnyt azt internetes specialista, Juhász Benjámin vezeti.
 
Magyar belháború a póker-világranglistán 2009. október 21. 15:14 Továbbra is előkelő helyen szerepel a Pocketfives által kiadott legfrissebb online póker-világranglistán a két legjobb magyar játékos, Turmezey Péter és Traply Péter. A többasztalos internetes játék két szemtelenül fiatal hazai ásza egész évben kiélezett csatát folytatott a legjobb magyar címért, október végéhez közeledve sem sok választja el őket egymástól.
 
Bécsben parádézik a magyar pókerelit 2009. október 2. 19:26 Szeptember elején Pozsonyban Tóth Richárd győzelmével zárult a WPT (World Poker Tour) Szlovákia főversenye, ezen a héten pedig Bécsben hallatnak magukról a legjobb magyar kártyások. Az osztrák fővárosban zajló Austrian Classics bajnokságán nincs olyan torna, ahol ne érne el kiemelkedő eredményt valamelyik honfitársunk.
 
Ismét „lecsapott" a félelmetes Bélabácsi 2009. szeptember 30. 13:04 Tovább folytatja őrületes 2009-es évét Traply Péter. A Bélabácsi becenévre hallgató első magyar pókervilágbajnok a napokban egy újabb vezető online torna, a Sunday 500 mezőnyét riogatta, egészen a harmadik helyig menetelt.
 
Kétmilliárdos tornán a magyar pókerelit 2009. szeptember 21. 09:52 Elérkezett csúcspontjához az online világbajnokság (WCOOP), vasárnap késő este kezdetét vette a 10,72 millió dolláros (kétmilliárd (!) forint) összdíjazású főverseny. Az év legnagyobb internetes tornáján a teljes magyar pókerelit képviselteti magát, így az első vb-karkötős, Traply Péter, a korábbi online világelső Turmezey Péter mellett a WPT-bajnok Tóth Richárd illetve Markovits Ádám, de a kétszeres EPT-második Kaló Dénes is asztalhoz ült.
 
Pénzben fürdenek magyarjaink Vegasban 2009. június 4. 16:14 Lehet, hogy kétszer annyi magyar versenyzik az idei WSOP-n (póker-világbajnokságon), mint egy évvel korábban, de akkor is figyelemreméltó, mennyire jól szerepelnek honfitársaink a 40. kiírásban, csak az elmúlt két napban öt újabb fizetős helyet zsebeltek be. Kwaysser Valdemár Ákos, Tóth Richárd és Turmezey Péter az 1,500 dolláros NL Hold'emen ért pénzbe, Cserháti Zsolt pedig a 2,500 dolláros hatkezes NL Hold'emben részesül a nyereményből. Vicces pillanatokat okozott két legenda, akik elektromos kerekesszékükkel versenyeztek a vb helyszínén, a Rio Casinóban 40 ezer dollárért!
 
Póker, 40. WSOP: A magyar dicsőségtabló 2009. június 3. 23:42 Kíváncsi, hogyan szerepelnek a magyar játékosok a 40. WSOP-n (póker-világbajnokságon)? Akkor jó helyen jár, a SportHirado.hu naponta frissülő listájából mindent megtudhat kártyásaink Las Vegas-i ténykedéséről. Melyik tornán értek el kiemelkedő eredményt, végeztek fizetős helyen, mekkora mezőnyben kellett helytállniuk és hogyan jutottak el odáig. A torna korai szakaszában máris nyolc pénzes helyezést jegyezhettünk fel, a legnagyobb sikert eddig Tóth Richárd 12. helye jelenti.
 
Nem lett vb-döntős a magyar pókerbajnok 2009. június 1. 18:23 A 12. helyen zárta a 40. WSOP (póker-világbajnokság) 3. versenyszámát, az 1,500 dolláros Omaha Alacsony/Magas nyolcas határral szabályrendszerű versenyt Tóth Richárd vasárnap. Az ismert magyar játékos egyike volt a 918 indulóból utolsó napra maradó 19 versenyzőnek, jól kezdett, de hamar meggyengült és nem sikerült a fináléba kerülnie, 16,828 dollárt nyert. A viadalt hihetetlen bravúrt végrehajtva a címvédő Thang Luu húzta be. Az 1,000 dolláros tömegben Turmezey Péter továbbjutott, a 40 ezer dolláros szupertornán orosz diadal született.
 
Las Vegas: döntő kapujában Tóth Richárd! 2009. május 31. 13:52 Fantasztikusan szerepelt a második fordulóban, így a döntő asztal közelébe verekedte magát Tóth Richárd a 40. WSOP (póker-világbajnokság) 3. versenyszámában, az 1,500 dolláros Omaha Alacsony/Magas nyolcas határral szabályrendszerű versenyen Las Vegasban. Az ismert honi játékos a hatodik helyen jutott tovább, legalább 7,869, de akár 263,135 dollárt és az első magyar WSOP-karkötőt is begyűjtheti a vasárnapi zárónapon. Minden idők legnagyobb mellékversenye kezdődött szombaton, ahol hatezer (!) versenyző szerepel, köztük számos honfitársunk.
 
Magyar pókerünnep készülődik Vegasban 2009. május 26. 22:55 Ha a magyarok áttörésének évét keressük a póker-világbajnokság (WSOP - World Series of Poker) történetében, akkor érdemes a 2009-es esztendőt megjelölni. Nyugodtan kijelenthetjük, soha nem látott számban indulnak Las Vegasba honfitársaink, hogy belekóstoljanak a legnagyobb kártyás rendezvény negyvenedik kiírásába. Hogy a több tízezer (!) játékos között maréknyinak tűnő néhány tízfős magyar alakulat hogyan boldogul, arról csak a szerdán rajtoló, de egészen július közepéig tartó bajnokság végén derül fény. Remélhetőleg megtörik a jég és végre megkaparintjuk az 57 verseny valamelyikén az első honi – a győztesnek járó – WSOP-karkötőt.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu