KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "TOTH_RICHARD"
Magyarok a karibi pókermilliók kapujában 2010. január 9. 13:59 Hatalmas bravúr kapujában áll Tóth Richárd illetve Lendvai Tamás, akik a harmadik akadályt is sikerrel vették a Las Vegason kívül valaha rendezett legnagyobb pókertornán, a Bahama-szigeteken 1529 fő részvételével zajló PokerStars Caribbean Adventure (PCA) 10,000 dolláros NL Hold'em főversenyén. A magyar páros bőven pénzbe ért, és egyike annak a mindössze 62 játékosnak, aki asztalhoz ülhet a negyedik fordulóban szombaton, amikor a tét a legjobb 24 közé kerülés lesz.
 
Bekezdett Bélabácsi a pókerparadicsomban 2010. január 7. 20:07 Videóval! Sikerült a továbbjutás a Bélabácsi becenévre hallgató Traply Péter számára a világbajnokságon (WSOP-n) kívül rendezett legnagyobb pókertornán, a Bahama-szigeteki PokerStars Caribbean Adventure (PCA) 10,000 dolláros NL Hold'em-torna második selejtezőnapján.
 
Bélabácsi, Tóth Ricsi: irány a Bahamák! 2009. december 14. 20:51 Szokás szerint nagyüzem volt vasárnap az online pókertermek versenyasztalain, ahol ezúttal is több magyar siker született, de két értékes eredmény külön említést érdemel. Internetes selejtezőből kvalifikálta magát az év egyik fénypontjának számító, januárban a Bahama-szigeteken rendezendő PCA (PokerStars Caribbean Adventure) 10 ezer dolláros NL Hold'em főversenyére Traply Péter és Tóth Richárd.
 
Elszálltak a póker nagyágyúi Budapesten 2009. november 26. 20:17 A szerdai első selejtezőnapon valódi csillaghullás történt a Budapest Poker Open 350 ezer forint nevezési díjú NL Hold'em főversenyén. A 107 indulóból mindössze 29-en maradtak állva a forduló végére, a nagyobb nevek közül a korábbi online világelső, Turmezey Péter és Andrejkovics Milán továbblépett, ám egy sor nemzetközi sikert arató játékosunk búcsúzott. A mezőnyt azt internetes specialista, Juhász Benjámin vezeti.
 
Szuperdöntőbe jutott a magyar pókerász 2009. november 2. 19:16 Szeptemberi WPT (World Poker Tour) Szlovákián aratott tornagyőzelmét követően ismét hallatott magáról az egyik leghíresebb magyar pókerjátékos, Tóth Richárd. A 29 éves játékos a legpatinásabb rendszeres internetes viadal, a Sunday Million döntőjében szerepelt, a kilencedik helyen végzett nem kevesebb mint 7962 induló között. „RickoT" sikere mellett megannyi honfitársunk remekelt a vasárnapi online tornadömpingben.
 
Korán elbukott Magyarország a póker Eb-n 2009. október 14. 13:28 A 17 induló csapat közül a 14. helyen végzett Magyarország a Bádenben rendezett 20 ezer euró nevezési díjú póker Európa-bajnokság (Poker EM) csapatversenyében. A győzelmet Svájc szerezte meg.
 
Bécsben parádézik a magyar pókerelit 2009. október 2. 19:26 Szeptember elején Pozsonyban Tóth Richárd győzelmével zárult a WPT (World Poker Tour) Szlovákia főversenye, ezen a héten pedig Bécsben hallatnak magukról a legjobb magyar kártyások. Az osztrák fővárosban zajló Austrian Classics bajnokságán nincs olyan torna, ahol ne érne el kiemelkedő eredményt valamelyik honfitársunk.
 
Kétmilliárdos tornán a magyar pókerelit 2009. szeptember 21. 09:52 Elérkezett csúcspontjához az online világbajnokság (WCOOP), vasárnap késő este kezdetét vette a 10,72 millió dolláros (kétmilliárd (!) forint) összdíjazású főverseny. Az év legnagyobb internetes tornáján a teljes magyar pókerelit képviselteti magát, így az első vb-karkötős, Traply Péter, a korábbi online világelső Turmezey Péter mellett a WPT-bajnok Tóth Richárd illetve Markovits Ádám, de a kétszeres EPT-második Kaló Dénes is asztalhoz ült.
 
Bélabácsi vezet a magyar pókerranglistán 2009. szeptember 17. 11:03 Szenzációs évet produkál Traply Péter, az első magyar pókervilágbajnok, nem véletlen, hogy a 2009-es magyar pókerranglista élén is a 22 esztendős budapesti profi trónol. A dobogó alsó fokán jelenleg Kármán Antonio áll, aki még áprilisi bécsi diadalával nyert közel 150 ezer dollárt. Az élmezőnyben találjuk a friss WPT-bajnok Tóth Richárdot, illetve a kis híján Budapesten győző ifjú Tóth Csabát.
 
Takarító, csapos is lehet pókermilliomos 2009. szeptember 9. 11:39 Bárkiből lehet pókermilliomos. Persze nem árt kötélidegek mellett jó adag tehetséggel rendelkezni, hogy a legjobbak közé kerüljünk, de a legjobb versenyjátékosok nyereménylistája bizonyítja, a legkülön- bözőbb háttérből kilépve is sikeresek lehetünk a kártya világában. A napjainkban ismert híres pókeresek között egyesek egyetemistából mások informatikusból lettek profik, de van olyan sztár, aki takarító vagy csapos volt „előző életében", összegyűjtöttük a legjellemzőbb példákat.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu