KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "WCOOP"
Kétmilliárdos tornán a magyar pókerelit 2009. szeptember 21. 09:52 Elérkezett csúcspontjához az online világbajnokság (WCOOP), vasárnap késő este kezdetét vette a 10,72 millió dolláros (kétmilliárd (!) forint) összdíjazású főverseny. Az év legnagyobb internetes tornáján a teljes magyar pókerelit képviselteti magát, így az első vb-karkötős, Traply Péter, a korábbi online világelső Turmezey Péter mellett a WPT-bajnok Tóth Richárd illetve Markovits Ádám, de a kétszeres EPT-második Kaló Dénes is asztalhoz ült.
 
Póker-vb: óriásit párbajozott Kaló Dénes 2009. szeptember 14. 19:14 Fantasztikus kilencedik helyet szerzett Kaló Dénes az online póker-vb (WCOOP) 500 dolláros NL Hold'em heads-up bajnokságán vasárnap. A kétszeres EPT-második, nem kevesebb, mint 1564 fős mezőnyben harcolt, egy az egy elleni csatában és hét megnyert párharc után az igazi nagy nyeremények kapujában vérzett el.
 
Tarolt az ifjú magyar profi a póker-vb-n 2009. szeptember 11. 21:45 Pintér Márk és Traply Péter remeklése után megszületett az online póker-vb (WCOOP) újabb magyar sikere, amikor csütörtökön Gelencsér Péter harmadik lett a 320 dolláros Triple Drawban.
 
Harmadik a magyar bajnok a póker-vb-n 2009. szeptember 5. 23:44 A harmadik helyet szerezte meg Pintér Márk az online póker-világbajnokság (WCOOP) harmadik versenyszámában, a 215 dollár nevezésű hatkezes Pot Limit Omahán. A „TropiFish" becenévre hallgató, egykor Budapest Poker Opent nyerő magyar játékos 2738 induló között vitézkedett, és 46 ezer dollárral gazdagodott.
 
Pókerszótár - Hogy értse a szakzsargont 2009. március 30. 10:16 A póker olyan, mint egy ismeretlen nyelv, megvannak a maga szavai, szófordulatai. Tudása kimerül az all-in szóval? Akkor itt megtanulhatja az összes idegen kifejezés valós jelentését, de megismerkedhet azokkal a kártyások által gyakran használt rövidítésekkel, szavakkal is, amelyek jelentősen megkönnyítik játékát a jövőben. Mi több, az amerikaiak leleményessége révén fényt deríthet arra is, hogy mi áll a tömérdek rövidítés, vicces hasonlat mögött, amely elhangzik a pókerasztaloknál.
 
Ötmilliárd forint a tét az online vb-n 2008. szeptember 8. 20:55 A tavalyi évhez képest kétszeres nyeremény, 30 millió dollár (5 milliárd forint) várja a póker amatőr és profi versenyzőit a Pokerstars által szervezett Online Világbajnokságon (WCOOP) szeptemberben. A 17 napon át tartó versenysorozat a népszerű kártyajáték minden ágát felvonultatja és több mint másfél millió dollárt kínál a főverseny győztesének.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu