JÁTÉKOS

0_8

Vicky Coren

Sportág:póker
Poszt:null
Súly:0 kg
Magasság:0 cm
Születési idő:1973. január 1.
Születési hely:Anglia
Eddigi csapatai:
2006 - PokerStars
Címkék: vicky_coren
PROFIL
ÚJSÁGÍRÓBÓL PÓKERSZTÁR

 

Vicky Coren számára hamar karriert jelentett az újságírás, hiszen 14 évesen már a Daily Telegraph versenyét nyerte meg, majd évekig írt a neves laphoz. Később könyveket írt, majd a BBC csatorna televíziós és rádiós műsorvezetője lett.

 

A póker régi szenvedélye Corennek, több neves kaszinó gyakori vendége manapság. Öt alkalommal vett részt a híres Late Night Poker adásában de médiában eltöltött évek sem tűntek el nyomtalanul, gyakran kérték fel pókerversenyek televíziós kommentátorának.

 

A legjelentősebb tornákon gyakran megfordul és 2006-ban bizonyította, a legnevesebb profikkal is képes felvenni a versenyt. Megnyerte az EPT (European Poker Tour) londoni állomásának főversenyét, amely az elismerés mellett pontosan fél millió fontos pénznyereményt is jelentett számára.

 

A négynapos kimerítő csata után egy ausztrál profi, Emad Tahtouh legyőzésével ért fel a csúcsra. A heads up második partija máris döntőnek bizonyult. Az 5-3-4-s flop után ellenfele azonnal all int mondott, Tahtouh 86-ot mutatott, míg Coren már ekkor sorral rendelkezett, hiszen 67 lapokat borított. Coren elkerülte a kassza elfelezését jelentő hetes lapot a turn és a river lapon így megnyerte a londoni EPT tornát.

 

 

 

WSOP KARKÖTŐK SZÁMA: 0

 

 

EGYÉB JELENTŐS EREDMÉNYEI:
Év
Helyezés
Verseny
Nyeremény
2006. 1. hely EPT, Európai Pókerbajnokság, Főverseny, 3,500 fontos NL Hold'em 937,350 dollár
2004. 2. hely Európa-bajnokság, 200 fontos Pot Limit Hold'em 27,952 dollár
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu