Több férfival szereti a szőke szépség!

Szerző: shLétrehozva: 2009. január 20. 23:09
A szőke angol szépség, Victoria Coren, mellesleg újságíró és műsorvezető bevallotta, élvezi több, akár kilenc férfi társaságát is, ha a pókerről van szó. Hozzátette, a nők sikere a népszerű kártyajátékban egyszerű okokra vezethető, vissza: „A hölgyek az életben is elég szeszélyesek, nehogy a pókerben...” A profi játékos, akit nagymamája révén rokoni szálak is fűznek Magyarországhoz, a SportHíradó.hu-nak elárulta: eddig még csak egyszer járt Budapesten, de a látnivalók meggyőzték arról, hogy máskor is visszatérjen hazánkba.


Aki ismeri a póker világát, tisztában van vele, hogy olykor több kemény tekintetű, „ölni tudnék” figurát festő alakot lát az asztaloknál, mint egy börtönben. Ilyen közegben szinte felüdülés egy olyan közvetlen, mindig mosolygós hölggyel találkozni, mint Victoria Coren.

 

Sokan féltenék az angol szépséget a zord férfiak tömegében, ám a szőkeségnek nem szokása megriadni, sőt mint mondta, élvezi kilenc férfi társaságát. Márpedig ilyen esetre gyakran kerül sor, a gyengébbik nem képviselői elvétve tűnnek fel a kaszinókban.

Almási Gergely
Vicky Coren imád több férfival pókerezni Fotó: SH

Szó, mi szó, nem beszél félre Coren, számlájára milliók vándoroltak az évek folyamán csak a kártyák és az ellenfelek bűvölésével.

 

A csúcsot hazai környezetben a Budapestet is megjárt Európai Pókersorozat (EPT) londoni állomásán aratott fényes diadala jelenti, amely világhírt jelentett számára. Saját bevallása szerint, nincs igazán nagy repertoárja a játékban, de nem aggódik, mert a kellemetlen helyzetekből rendre kidumálja magát. De ez nem minden...

Feltűnően otthonosan mozog a kamerák előtt, nem is csoda, 14 évesen már nemzeti viadalt nyert egy jól sikerült cikkével, manapság pedig a BBC rádióállomásán műsorvezető, emellett pedig a legelőkelőbb napilapoknak írja remekműveit. A SportHíradó.hu-nak adott rövid interjújából az is kiderült, mennyire kicsi a világ.

 

„Az egyik nagymamám magyar, így hatalmas örömöt jelentett Budapesten pókerezni, a város látványosságai pedig tényleg elbűvöltek. Sokkal nagyobb élményt jelent egy ilyen helyen az időt eltölteni, mint a csillogó és unalmas Monte Carlóban” – lelkendezett Vicky Coren.

Hozzátette, a nők sikeressége a pókerben egyszerű okokra vezethető vissza: „Gondoljanak csak bele, a hölgyek mennyire szeszélyesek a magánéletben, ezek után képzeljék el őket a pókerasztalnál...”

 

JELENTŐS PÓKEREREDMÉNYEI:
Év Helyezés Verseny Nyeremény
2006. 1. hely EPT London, főverseny, 3,500 fontos NL Hold'em 937,350 dollár
2004. 2. hely Európa-bajnokság London, 200 fontos Pot Limit Hold'em 27,952 dollár
2009. 30. hely EPT PokerStars Caribbean Adventure, főverseny, 10,000 dolláros NL Hold'em 40,000 dollár
2008. 39. hely EPT London, főverseny, 5,200 fontos NL Hold'em 20,909 dollár
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu