KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "VICKY_COREN"
Több férfival szereti a szőke szépség! 2009. január 20. 23:09 A szőke angol szépség, Victoria Coren, mellesleg újságíró és műsorvezető bevallotta, élvezi több, akár kilenc férfi társaságát is, ha a pókerről van szó. Hozzátette, a nők sikere a népszerű kártyajátékban egyszerű okokra vezethető, vissza: „A hölgyek az életben is elég szeszélyesek, nehogy a pókerben...” A profi játékos, akit nagymamája révén rokoni szálak is fűznek Magyarországhoz, a SportHíradó.hu-nak elárulta: eddig még csak egyszer járt Budapesten, de a látnivalók meggyőzték arról, hogy máskor is visszatérjen hazánkba.
 
Kaló Dénes véget vetne pechsorozatának 2008. október 28. 14:07 A magyar nagyszülővel rendelkező Vicky Coren a női nem szeszélyeiről osztott meg titkokat, Kaló Dénes és Kwaysser Valdemár Ákos rossz sorozatának megtöréséről beszélt, míg a főszervezők a nem várt sikerről számoltak be. A Las Vegas Casinóban bemutatták a PokerStars EPT Budapest Poker Open éljátékosait, hangsúlyozták, minden hely elkelt, több mint félmilliárd forint forog kockán az eddigi legnagyobb magyar földön rendezett pókertornán.
 
A héten ránk koncentrál a pókervilág 2008. október 27. 22:15 Már csak órák vannak hátra a legjelentősebb magyar földön rendezendő pókertorna, az EPT (Európai Pókersorozat) Budapest főversenyéig, a 4,000 eurós NL Hold'em tornáig, azonban az ötszáz játékos számára nyitva álló tornára máris 350 regisztráció érkezett. Egyben biztossá vált olyan sztárok szereplése, mint az EPT előző szezonjában év játékosának választott Luca Pagano, illetve tiszteletét teszi a magyar fővárosban a friss, vasárnapi WPT-győztes Bertrand Grospellier, továbbá Vicky Coren és Dario Minieri is.
 
Mercier útját állta Juanda duplázásának 2008. október 7. 15:15 Jason Mercier nyerte az Európai Pókersorozat (EPT) Million Pound Showdown elnevezésű 20,000 fontos NL Hold'em viadalát, a párbajban felülmúlva a napokkal korábban a World Series of Poker Europe (WSOPE) főversenyén győztes John Juandát. Az egyetlen magyar résztvevő, Demján Sándor a „halálasztalnál” kapott helyet és korán búcsúzott.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu