KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BERTRAND_GROSPELLIER"
Milliókért pókerezik hétfőn Markovits 2009. szeptember 7. 08:32 Már legalább 12 ezer euró (3,3 millió forint) üti markát Markovits Ádámnak, aki bejutott az EPT (European Poker Tour) barcelonai 8,000 eurós főversenyén a harmadik fordulóba. A rutinos játékos a 478 indulóból életben maradt 72 között a 37. helyen áll, vasárnap tovább növelte zsetonjai számát.
 
A francia zseni elképesztő pókerrekordja 2009. április 29. 15:04 A legtöbb pókeres már akkor gondokkal küzd, ha egyszerre négy asztalon játszik számítógépén. A francia profi, Bertrand Grospellier ehhez képest teljesítette küldetését Monte Carlóban, egy órán keresztül 30 asztalon pókerezett, mi több pozitív mérleggel zárta őrült vállalkozását. A nemrég a WPT (Póker Világsorozat) Év Játékosa címet elnyerő klasszis négy monitoron küzdött Sit and Go (egyasztalos) versenyeken, az egyik vezető portálon.
 
Elesett a magyar veterán a vegasi vb-n 2009. április 21. 19:39 Áldozatul esett a hétfői „mészárlásnak" a Las Vegasban zajló WPT-világbajnokság egyetlen magyar játékosa, Markovits Ádám. A 25,000 dolláros NL Hold'em rendszerű torna második napjának 301-en vágtak neki, de a késő esti órákra alig 168-an maradtak versenyben. Az átlag körüli zsetonnal kezdő 48 éves veterán ismeretlen körülmények között búcsúzott a bombaerős mezőnytől, így nem részesül a nyolc millió dollárt meghaladó nyereményalapból.
 
Magyar csillaghullás a nyitófordulóban 2008. október 30. 16:43 Tóth Zoltán és Andrejkovics Milán a közvetlen élmezőnyben zárt, emellett további 19 magyar játékos, köztük Kaló Dénes is beverekedte magát a PokerStars EPT (Európai Pókersorozat) Budapest második fordulójába. A telházat jelentő 532 induló közül (ebből 73 magyar) alig 182-an maradtak életben, a legjobban az olasz Mauro Corsetti zárt, aki 136 ezer zsetont gyűjtött össze.
 
A héten ránk koncentrál a pókervilág 2008. október 27. 22:15 Már csak órák vannak hátra a legjelentősebb magyar földön rendezendő pókertorna, az EPT (Európai Pókersorozat) Budapest főversenyéig, a 4,000 eurós NL Hold'em tornáig, azonban az ötszáz játékos számára nyitva álló tornára máris 350 regisztráció érkezett. Egyben biztossá vált olyan sztárok szereplése, mint az EPT előző szezonjában év játékosának választott Luca Pagano, illetve tiszteletét teszi a magyar fővárosban a friss, vasárnapi WPT-győztes Bertrand Grospellier, továbbá Vicky Coren és Dario Minieri is.
 
Grospellier akcióira nem volt ellenszer 2008. október 27. 21:04 Az ElkY becenévre hallgató Bertrand Grospellier az összes finalistát kiejtve, végig vezetve nyerte a Póker Világsorozat (WPT) legutóbbi állomását, a Festa al Lago főversenyét, a 15,000 dolláros NL Hold'em tornát vasárnap Las Vegasban a Bellagio kaszinóban. A francia sztár veszélyes profikkal, így Nenad Mediccsel és Nam Lövel fémjelzett döntő asztalon ellentmondást nem tűrő játékkal hódította el a nívós karkötőt és a velejáró 1,4 millió dolláros pénzdíjat.
 
Negreanu az élről kezdett, mégis kiesett 2008. október 24. 21:16 Az amerikai Ryan Fair vette át a vezetést a Póker Világsorozat (WPT) eheti versenyén, a Festa al Lago elnevezésű viadalon Las Vegasban a Bellagio Kaszinóban a harmadik fordulóban. A napot első helyről kezdő sztár, Daniel Negreanu korán búcsúzott, viszont az Elky becenévre hallgató Bertrand Grospellier és Nenad Medics is a közvetlen élmezőnybe küzdötte magát csütörtökön, akkor amikor már csak 34-en vannak versenyben a tornán.
 
Mercier útját állta Juanda duplázásának 2008. október 7. 15:15 Jason Mercier nyerte az Európai Pókersorozat (EPT) Million Pound Showdown elnevezésű 20,000 fontos NL Hold'em viadalát, a párbajban felülmúlva a napokkal korábban a World Series of Poker Europe (WSOPE) főversenyén győztes John Juandát. Az egyetlen magyar résztvevő, Demján Sándor a „halálasztalnál” kapott helyet és korán búcsúzott.
 
Barcelonában csap össze Európa krémje 2008. szeptember 8. 22:28 Szeptember tizedikén kezdetét veszi az Európai Pókesorozat (EPT) ötödik szezonja Barcelonában, ahol 600 versenyző ülhet asztalhoz a rangos tornán. Sander Lyloff tavaly közel 1,6 millió dollárral gazdagodott, címvédése szenzációt jelentene, hiszen az öreg kontinens legjobbjai mellett a tengerentúlról is számos sztár érkezik Spanyolországba.
 
Kaló Dénes lehet az év felfedezettje 2008. augusztus 24. 01:40 Kaló Dénes olyan tettet hajthat végre, amelyhez hasonlót a magyar pókerélet még soha nem tapasztalt. Az Európai Pókersorozat (EPT) pénteken nyilvánosságra hozta az év felfedezettjének szűkített névsorát, amelynek tagja a honi játékos is. Az öreg kontinens legrangosabb tornáit magában foglaló bajnokság az előző szezonban kiemelkedő teljesítményt nyújtó, korábban ismeretlen versenyzők legjobbját díjazza. Az eredményhirdetésre az új idény első állomásán, Barcelonában kerül sor szeptember 9-én, Kaló jó esélyes pályázik a kitüntetésre.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu