A francia zseni elképesztő pókerrekordja

Szerző: shLétrehozva: 2009. április 29. 15:04
A legtöbb pókeres már akkor gondokkal küzd, ha egyszerre négy asztalon játszik számítógépén. A francia profi, Bertrand Grospellier ehhez képest teljesítette küldetését Monte Carlóban, egy órán keresztül 30 asztalon pókerezett, mi több pozitív mérleggel zárta őrült vállalkozását. A nemrég a WPT (Póker Világsorozat) Év Játékosa címet elnyerő klasszis négy monitoron küzdött Sit and Go (egyasztalos) versenyeken, az egyik vezető portálon.


A legjobb hazai többasztalos profi, Traply Péter nemrég elárulta, kényelmesen játszik 16 asztalon, azonban erre is csak kevesen képesek, ugyanis a figyelem ilyen méretű megoszlása már a siker rovására megy. Igaz nem Bélabácsinál, aki mostanában így is egymás után nyeri a versenyeket.

 

Ennek ismeretében kell elképzelni, mekkora erőpróba lehetett Grospellier számára a 30 asztalos rekordkísérlet. Összesen 62 tornán szerepelt, megnyerni csak négyet tudott, de amikor már négy képernyőn zajlott a kártya, képtelen volt követni az eseményeket.

 

Egy órán keresztül harcolt, arra sem volt ideje, hogy poharából vizet kortyoljon de elérte célját, 403 dollárt fizetett be, 426,6 dollárt vett ki, azaz pozitív mérleggel, egészen pontosan 23,6 dolláros nyereséggel zárta a csatát.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK, EPT MONTE CARLO:

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu