Szárnyra kelt „Jézus" mellett Kaló Dénes

Szerző: shLétrehozva: 2009. április 28. 20:57
Fantasztikusan kezdte Kaló Dénes a PokerStars EPT (Európai Pókersorozat) Monte Carlo 10,000 eurós NL Hold'em főversenyét. A viadal tavalyi másodikja a rettegett amerikai profi, a „Jézus" becenévre hallgató Chris Ferguson asztalán mészárolt és csaknem megháromszorozva zsetonjai számát, rögtön az élmezőnybe került. Az 1/A versenynapon 396-an rajtoltak, Kalón kívül két magyar, Traply Péter és Biri Balázs szerepel a Francia Riviérán.


Kedves hely Kaló Dénes számára Monte Carlo. A 32 éves profi 2008-ban a magyar póker történetének legnagyobb sikerét elérve második lett az EPT nagydöntőjén és az idei kiírásban is remekül kezdett.

 

Alig néhány órája rajtolt el az amerikai sztárok által is előszeretettel látogatott torna, de az élmezőnyben máris felfedezhetjük Kaló Dénes nevét. Pedig nincs könnyű dolga honfitársunknak, mivel a hetes számú asztalon két sztár is farkasszemet néz versenyzőnkkel.

 

Ott van mindjárt a sajátos kinézete miatt „Jézus"-nak becézett Chris Ferguson, aki 2000-ben megnyerte a WSOP (World Series of Poker), azaz a világbajnokság főversenyét és további négy vb-karkötővel rendelkezik.

 

A karrierje során több, mint 7,5 millió dollárt összepókerező tengerentúi ikon nem muzsikál túl jól, 22 ezer zsetonnal áll, igaz még messze az első forduló vége. 

Az amerikai sztár, Chris Ferguson egy asztalon ül Kaló Dénessel  

A másik kisebb, de így is híres név, Arnaud Mattern, a 2007-es EPT Prága győztese, félelmetes versenyjátékos, aki Monte Carlóban is arat, jelenleg 117 ezres vagyonnal a harmadik helyen „üldögél".

 

Kaló az esti órákban 78 ezerre növelte kezdő 30 ezres zsetonmennyiségét és a legjobbak között áll. Az 1/A versenynapon máris kiesett Phil Ivey, Greg Raymer illetve az EPT San Remo friss bajnoka, Constant Rijkenberg. Egyelőre nem tudni, hogyan szerepel Biri Balázs és Traply Péter.

EPT MONTE CARLO, FŐVERSENY, 10,000 EURÓS NL HOLD'EM,
ZSETONÁLLÁS AZ 1/A NAP 19:30 ÓRAKOR:
1. Lee Nelson Új Zéland 180,000
2. Annette Obrestad Norvégia 140,000
3. Arnaud Mattern Franciaország 117,000
4. Luca Pagano Olaszország 105,000
... Kaló Dénes Magyarország 78,000
... Chris Ferguson Egyesült Államok 22,000
... Traply Péter Magyarország ?
... Biri Balázs Magyarország ?


KAPCSOLÓDÓ CIKKEK, EPT SAN REMO:

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu